Logga CrazyGames.se

Pussel Spel

Lös olika roliga pussel och utmanande hjärnspel. Utforska allt som testar din mentala förmåga. Här kan du hitta många olika spel. Allt från pussel, kort, ord, logik och matematik. Bläddra igenom hela samlingen av gratis pusselspel och hitta din nästa utmaning!

Populära tags

Hos oss på CrazyGames hittar du ett stort utbud av pussepsle, som kommer utmana dina kognitiva talanger. Det spelar ingen roll om det handlar om ditt minne, mönsterigenkänning eller dina logiska färdigheter - hos oss erbjuder vi traditionella och moderna pusselspel som kommer få dig att känna dig smartare.

3D-pusselspel

Tack vare den moderna spelutvecklingen, kan pusselspel vara visuellt uppslukande. Det kan vara spel med levande färger, tillfredsställande animationer och 3D-grafik.

Ett innovativt 3D-pusselspel är Poly Art 3D. I det här spelet löser du ett 3D-pussel genom att rotera bitarna. Den vackra konsten och animationerna får dig att vilja veta vilket problem som du ska lösa härnäst.

Om du gillar trycket och spänningen i utrymningsrummen kan du kolla in House of Secrets 3D och lös mysteriet för att lyckas komma undan. Om du vill ha en upplevelsen med den extra skräcken av att fly från en mördare, kan du spela Creepy Granny Scream. Du kommer absolut inte att bli besviken. Om du gillar att fly, har vi en avdelning som är tillägnad för just rymningsspel.

Traditionella pusselspel

Vad sägs om de klassiska pusselspelen som vi nämnde tidigare? Vi har ett överflöd av dem. En del spel i traditionell form och andra med en helt ny och unik twist.

Pussel

Njut av nöjet med pussel, utan den hjärtskärande frustrationen över att bitar saknas. Varför inte ta en Jigsaw City Trip och utforska världens ikoniska städer? Du kan ställa in svårighetsgraden och lösa pussel på ikoniska platser som Paris och Tokyo. Tänk att behöva göra det med en fysisk pusselbräda.

Du kan också utforska ett stort urval av pussel i Microsoft Jigsaw.

Kortspel

Kort är ett klassiskt tidsfördriv. Kortspel har gått i arv genom generationer av familjer. Njut av de allra bästa spelen, så som Governor of Poker 2 och One Online.

Om du spelar ensam har vi också ett brett utbud av Solitaire spel. Du kan välja att spela klassiker som Klondike och Spider Solitaire, eller FreeCell Classic.

Ordspel

Om du gillar pussel och kortspel, gillar du förmodligen även ordspel. Vare sig du är en naturlig ordkonstnär, eller en ordforskare på helgen, kan du välja mellan en rad traditionella eller nya ordspel. Prova Text Twist 2 och se hur många ord du kan komma på innan din tid tar slut!

Alla pusselspel

Oavsett vilket pusselspel som passar dina preferenser, kommer du hitta spelet här hos oss. De flesta av våra spel är i HTML5. Detta är ett plattformsoberoende format som fungerar i alla moderna webbläsare. Vissa spel finns också i Flash. Du kan spela dessa spel genom att tillåta Flash att köras när du blir tillfrågad.


FAQ

Vilken är den populäraste genren Pussel Spel?

 1. Cups - Water Sort Puzzle
 2. Drop & Merge the Numbers
 3. The Rooms: Escape Challenge
 4. Open 100 Doors
 5. Tower Swap
 6. Parking Jam Escape
 7. Monster Mahjong
 8. sandspiel
 9. The Box of Secrets
 10. Exhibit of Sorrows

Vilka är de bästa Pussel Spel att spela på telefoner och tablets?

 1. Tower Swap
 2. Wood Blocks
 3. TenTrix
 4. sandspiel
 5. Mahjong Classic

Vilka är några underskattade Pussel Spel?

 1. Mahjongg Solitaire
 2. Yatzy
 3. 2048
 4. Sugar, Sugar
 5. 10x10
 6. Shift
 7. Mahjong Shanghai
 8. Wood Blocks
 9. 4 in a Row
 10. TriPeaks Solitaire
 11. Mahjong 3D
 12. Gin Rummy Online
 13. Fairway Solitaire
 14. Ludo King
 15. Mergest Kingdom
 16. Tropical Merge
 17. Color by Number
 18. Microsoft Solitaire Collection
 19. Rummikub
 20. Block Champ
 21. Mahjong Connect
 22. Crescent Solitaire
 23. Pet Connect
 24. Spot the Difference
 25. Microsoft Spider Solitaire
 26. Microsoft Mahjong
 27. Jewels Blitz 4

Vad är Pussel Spel?

Pusselspel handlar om spel som fokuserar på att lösa pussel. Många av dessa spel är traditionella logik-, ord- och brickmatchningsspel som till exempel spelet Mahjong. Allt eftersom tiden går, har pusselspel utvecklats till att inkludera uppslukande berättelsedrivna spel med intrikata problem att övervinna, innan de lyckas nå till nästa nivå.


Vi har samlat 1125 av de bästa gratis online pussel spel spelen. Dessa spel inkluderar onlinespel för både din dator och mobiltelefon, samt bilspel för din Android eller iOS-telefon/iPad. Här har vi spel som 1 - 70, och Cups - Water Sort Puzzle, Drop & Merge the Numbers, The Rooms: Escape Challenge samt mycket fler gratis spel.
Visa Mer