Skönhets Spel

Släpp loss din kreativitet med våra fantastiska skönhetsspel! Klä ut Disney prinsessor, lek med söta virtuella djur, eller skapa konst.

Den här kategori har ett mångfald av olika typer livsstil och skönhetsspel. Vi vet alla att skönhet inte sitter på utsidan, men många personer vill ändå se fysiskt bra ut och gillar stil. Så därför har vi samlat dom bästa utklädnadsspelen, sminkspelen, och modespelen, på ett och samma ställe! Förutom spel som fokuserar på att se bra ut så har vi livsstils spel, som matlagningsspel och resturangspel. Så vad du än gillar så kommer du att hitta ett spel som du gillar!

Upplev Sea world från din skärm med My Dolphin Show. Flytta din delfin för att samla poäng medans du hoppar och flippar runt. Har du vad som krävs? Bara ett sett att ta reda på det! Är du ett Frozen fan? Vem är inte det är frågan?! Upplev den oberättade historian bakom Elsas bröllop i Bride Elsa and Bridesmaid Anna. Klä upp dom och se till att allihopa ser fantastiska ut för deras stora da!

Vad är roligare än att styra din egna virtuella restaurang? Kanske att bara anställa pingviner? Ta reda på det själv i Penguin Diner 2! Hjälp dina pingvinkompisar att ha den bästa restaurangupplevelsen möjligt. Hitta det bästa bordet för dem, servera den bästa maten och få din dricks. Använd dina pengar för att uppgradera din restaurang och mat så att kunderna blir ännu gladare - och lämnar större dricks!


FAQ

Vilken är den populäraste genren Skönhets Spel?

 1. Funny Haircut
 2. Instagirls Dress Up
 3. Funny Puppy Dress Up
 4. Baby Dolls Winter Disco
 5. Yummy Super Pizza
 6. Yummy Super Burger
 7. Funny Travelling Airport
 8. Funny Throat Surgery
 9. Funny Throat Surgery 2
 10. Tik Tok Princess

Vilka är de bästa Skönhets Spel att spela på telefoner och tablets?

 1. Funny Haircut
 2. Monster Hospital
 3. Year Round Fashionista: Elsa
 4. Insta Makeup: Bride
 5. Instagirls Dress Up

Vad är Skönhets Spel?

Skönhetsspel har ett långsamt tempo och är passiva spel som går ut på saker som kreativitet, utklädnad, smink och romans- Disney karaktärer och söta djur är ganska vanligt i skönhetsspel. Många av spelen är 2D men väldigt detaljerade.

Vi har samlat 308 av de bästa gratis online skönhets spel spelen. Dessa spel inkluderar onlinespel för både din dator och mobiltelefon, samt bilspel för din Android eller iOS-telefon/iPad. Här har vi spel som 1 - 70, och Funny Haircut, Instagirls Dress Up, Funny Puppy Dress Up samt mycket fler gratis spel.
Visa Mer