Logga CrazyGames.se

8 Ball Pool (Multiplayer)

5,750
betyg
8.7

8 Ball Pool är det mest populära poolspelet för flera spelare online. Det finns tusentals aktiva användare att spela mot, när som helst. Du kan spela 8 Ball Pool utan att registrera dig - men om du väljer att registrera dig får du fler alternativ. Krita upp och börja potta idag!

Hur du spelar

Spela pool online

Logga in eller klicka på "spela som gäst" för att direkt bli matchad med en annan 8 Ball Pool-spelare. En spelare kommer att bryta. Om brytaren inte slår en boll, är målet för båda spelarna att kasta vilken boll som helst för att avgöra om det är är prickar eller ränder. Spelet avslutas när en spelare får in alla sina bollar, med bara om den svarta 8-bollen kommer in sist.

Logga in för fler belöningar

Registrera dig för att spara dina framsteg och tjäna belöningar. Med ett spelarkonto kan du levla upp i nivå och tjäna poolmynt, som du kan spendera på nya ledtrådar och dukar i butiken. Du kommer också att få vara del av en globalt rankad pool av spelare, där du kan klättra genom topplistan att slå fler spelare och förbättra ditt spel.

Vilka spellägen finns i 8 Ball Pool?

Detta fantastiska 8-bollspelsspel har en mängd olika spellägen. Varje läge erbjuder något annat och ger spelare chansen att vinna poolmynt. Tillgängliga spellägen inkluderar:

  • 1on1
  • 9 Ball Pool
  • Minispel
  • Spela med vänner
  • Offline träning

Dessutom inkluderar de anpassningsbara funktionerna i spelet där du har möjlighet att välja olika arenor att spela på. Varje arena har en annan prispott, där London Pub är den billigaste och Venedig är den dyraste.

Fler liknande spel

Om du vill spela en omgång biljard online, är 8 Ball Pool från Miniclip en av de bästa. Det finns dock andra, såsom 8 Ball Biljard Classic och Pool Club. Du kan till och med spela biljard i 3D i Biljardpool 8.

Funktioner

  • Det mest populära biljardpelet online
  • Spela på olika platser runt om i världen
  • Köp nya ledtrådar med förbättrad statistik
  • Realistisk fysik och elegant grafik

Också känd som

Miniclip-pool

Utgivningsdatum

Oktober 2010

Plattform

Detta spel är främst tillgängligt som ett webbläsarbaserat spel, men det finns också mobilversioner som är tillgängliga i Apple Store och Google Play Store.

Walkthrough Video

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons