Logga CrazyGames.se

Förstapersonsskjutare Spel

Populära tags

Förstapersonsskjutare spel eller FPS är en av dom mest populära spel genrerna i världen. Av någon anledning så är något väldigt kul med att skjuta ner andra spelare. Folk älskar att vara destruktiva och mörda andra spelare utan att behöva hantera konsekvenserna. Det finns inget roligare än att springa runt med ett maskingevär och skjuta alla som du ser. FPS spel handlar om action, skicklighet, blod, och att ha kul. Dom tar fram din inre krigare. Vissa FPS spel har även tävlingar online där du kan vissa priser!

Dom flesta FPS spelen låter dig välja mellan massor av vapen. Några av dom mest vanliga vapnen är pistoler, maskingevär och hagelgevär. FPS spel inkluderar oftast många olika banor som du kan välja mellan. Du spelar oftast med lagkamrater så se till att jobba som ett lag. Men ibland så kan du spela ensam och ta dig ann dina fiender själv. FPS spel har oftast samma spellägen, som free for all, search and destroy och team death match. Dom här fyra spelen är några av våra mest populära FPS spel.

Combat Reloaded och Combat Online är roliga FPS spel med bra grafik och spelkänsla. Spela i en mängd olika spellägen med vapen som Bowie kniv, pistoler och maskingevär. Bullet Force är ett mer avancerat spel och har fler spelare, funktioner, banor, och häftiga vapen som MP45 och RPG. Du kan även spela ett kampanjläge i spelet för att uppleva spelets historia. Om du gillar arkad FPS spel borde du testa Advanced Pixel Apocalypse 3. Det här skjutspelet har pixel grafik som liknar Minecraft och du möter andra spelare och zombies på olika banor.

Hide Online är ett unikt spel - du måste gömma dig som olika föremål och gömma dig från personen som letar. Det är som kurragömma! Sist men inte minst så har vi Masked Forces - ett fantastiskt retro FPS spel. Vi hoppas att du tycker om dom här spelen, men ta även en titt på dom andra spelen i FPS genren!


FAQ

Vilken är den populäraste genren Förstapersonsskjutare Spel?

 1. Bullet Force
 2. Shell Shockers
 3. Kirka.io
 4. Forward Assault Remix
 5. Time Shooter 2
 6. Funny Shooter 2
 7. Murderer
 8. Voxiom.io
 9. Merc Zone
 10. Met Rage

Vilka är de bästa Förstapersonsskjutare Spel att spela på telefoner och tablets?

 1. Time Shooter 2
 2. Time Shooter 3: SWAT
 3. Kirka.io
 4. Sniper Shot: Bullet Time
 5. Funny Shooter 2

Vilka är några underskattade Förstapersonsskjutare Spel?

 1. Krunker

Vad är Förstapersonsskjutare Spel?

Förstapersonsskjutare spel, som ibland kallas FPS, går ut på att skjuta ihjäl andra spelare online. Det finns oftast massor av häftiga banor och dödliga vapen att välja mellan.

Vi har samlat 266 av de bästa gratis online förstapersonsskjutare spel spelen. Dessa spel inkluderar onlinespel för både din dator och mobiltelefon, samt bilspel för din Android eller iOS-telefon/iPad. Här har vi spel som 1 - 70, och Bullet Force, Shell Shockers, Kirka.io samt mycket fler gratis spel.
Visa Mer