Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptäckt
Utforska våra spel som är kompatibla med handkontrollen

Minecraft Spel

Kliv in i otroliga världar av procedur genererat roligheter i pixlar! Det råder absolut ingen brist på spel som blivit inspirerade av det fantastiska Minecraft. Du kan anpassa den här Minecraft-spelsamlingen genom att använda filtret för att hitta de bästa, nyaste och mest spelade spelen.

Så vilka spel kan du spela förutom Minecraft Classics värld? Eftersom Minecraft var så inflytelserik, finns det tack och lov massor av Minecraftvinspirerade titlar som tar dig bortom släktet av rankar och procedur genererade världar. Har du någonsin undrat hur ett 2D Minecraft spel skulle se ut? Hur är det med online parkour? Kolla då in Bloxd.io.

Original Minecraft

Men om du vill spela det ursprungliga pre-release-spelet, släppte Mojang Minecraft Classic under spelets 10-årsjubileum. Den här versionen är baserad på den webbläsarbaserade alfaversionen och skapar en stor nostalgi för alla ursprungliga Minecrafters där ute.

Det finns gott om sandlådespel i den här genren som med stor säkerhet kommer intressera dig om du tycker om Minecraft. Vissa av dessa spel är självanspråktagna Minecraft Clones som Mine Clone 3, ett spel som har många likheter med originalspelet.

Spel inspirerade av Minecraft

Det finns massvis av innovativa titlar som använder sig av Minecraft element för att skapa ett helt nytt spel. Kolla in Merge Pickaxe för ett spel som kombinerar Minecraft och inaktiva element. Minecraft Tower Defense är ett annat coolt Minecraft-inspirerat spel med beroendeframkallande tornförsvarsmekanik!

Minecraft zombiespel

Om du gillar din blockiga värld fullpackad med multiplayer-action, kommer spel som Pixel Gun Apocalypse 3 kunna göra dig nöjd, speciellt om du vill spela fartfylld FPS i en Minecraft-liknande miljö. Andra spel är ShooterZ och WorldZ, där du behöver kämpa för överlevnad i a-blockalyptiska zombielandskap. Det finns en uppsjö av Minecraft zombiespel som du kan spela direkt i din webbläsare.

För fler gratis Minecraft-spel kan du bläddra igenom spelsamlingen och se vad du kan hitta! Alla dessa titlar kan spelas gratis i din webbläsare och ingen nedladdning krävs.


FAQ

Vilken är den populäraste genren Minecraft Spel?

 1. Bloxd.io
 2. Noob: Zombie Prison Escape
 3. Pixel Warfare
 4. Voxiom.io
 5. Stickman Parkour 3
 6. Mine Clone
 7. Noob Trolls Pro
 8. Mine Blocks
 9. Noob Miner: Escape From Prison
 10. Craft World

Vilka är de bästa Minecraft Spel att spela på telefoner och tablets?

 1. Bloxd.io
 2. Noob Miner: Escape From Prison
 3. Mine-Craft.io
 4. Noob: Zombie Prison Escape
 5. Idle Noob Lumberjack

Vilka är några underskattade Minecraft Spel?

 1. Bloxd.io
 2. ISLANDER
 3. Paper Minecraft

Vad är Minecraft Spel?

Minecraft-spel är baserade på spelet Minecraft. De har flera element från originalspelet, framför allt de pixlade 3D-blocken. Minecraft spel tar detta unika tema och använder det för att bygga nya kreativa spel med helt unika mål och egenskaper. Du kan till och med spela originalet här!


Spela det bästa online Minecraft Spel gratis på CrazyGames, ingen nedladdning eller installation krävs. 🎮 Spela Bloxd.io och många fler just nu!
Visa Mer