Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Peka och Klicka Spel

Ingen god gÀrning gÄr ostraffad, sÀrskilt inte om du försöker hjÀlpa en utomjording. Phil bestÀmde sig för att göra just det, och nu Àr han fÄnge pÄ en hemlig anlÀggning i Àventyrsspelet Riddle Transfer med höga insatser. Har du vad som krÀvs för att guida Phil levande dÀrifrÄn? Du mÄste hitta och kombinera dolda föremÄl med andra verktyg medan du tar dig igenom en pulshöjande berÀttelse om intriger och flykt, med ett olöst cliffhanger-slut! Oroa dig inte, du hittar dina svar i Riddle Transfer 2. Det verkar som om Phil har en förmÄga att bli inlÄst, eftersom han befinner sig i samma knipa i Riddle School 5. Den hÀr gÄngen har han blivit tillfÄngatagen av utomjordingar som har planer pÄ att förstöra jorden! Precis som i hans tidigare Àventyr mÄste du anvÀnda ditt förstÄnd och din omgivning för att klara dig levande och stoppa utomjordingarna i deras spÄr!

Har du nÄgonsin velat se en hjÀrtevÀrmande saga utspela sig? TÀnk om den hade en bil som huvudperson? Wheely-spelen ger dig chansen att hjÀlpa Wheely att övervinna vanliga vÀrldsliga utmaningar med hjÀlp av roliga och utmanande pussel! HjÀlp Wheely att göra saker som att hitta acceptans eller fÄ nya dÀck, för att nÀmna nÄgra. Det Àr inte ditt vanliga Àventyr, men det Àr definitivt ett av de spel som fÄr dig att mÄ bra!


Spela det bĂ€sta online Peka och Klicka Spel gratis pĂ„ CrazyGames, ingen nedladdning eller installation krĂ€vs. 🎼 Spela Pepi Super Stores: Fun & Games och mĂ„nga fler just nu!
Visa Mer