Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptäckt
Utforska våra spel som är kompatibla med handkontrollen

Peka och Klicka Spel

Ingen god gärning går ostraffad, särskilt inte om du försöker hjälpa en utomjording. Phil bestämde sig för att göra just det, och nu är han fånge på en hemlig anläggning i äventyrsspelet Riddle Transfer med höga insatser. Har du vad som krävs för att guida Phil levande därifrån? Du måste hitta och kombinera dolda föremål med andra verktyg medan du tar dig igenom en pulshöjande berättelse om intriger och flykt, med ett olöst cliffhanger-slut! Oroa dig inte, du hittar dina svar i Riddle Transfer 2. Det verkar som om Phil har en förmåga att bli inlåst, eftersom han befinner sig i samma knipa i Riddle School 5. Den här gången har han blivit tillfångatagen av utomjordingar som har planer på att förstöra jorden! Precis som i hans tidigare äventyr måste du använda ditt förstånd och din omgivning för att klara dig levande och stoppa utomjordingarna i deras spår!

Har du någonsin velat se en hjärtevärmande saga utspela sig? Tänk om den hade en bil som huvudperson? Wheely-spelen ger dig chansen att hjälpa Wheely att övervinna vanliga världsliga utmaningar med hjälp av roliga och utmanande pussel! Hjälp Wheely att göra saker som att hitta acceptans eller få nya däck, för att nämna några. Det är inte ditt vanliga äventyr, men det är definitivt ett av de spel som får dig att må bra!


Spela det bästa online Peka och Klicka Spel gratis på CrazyGames, ingen nedladdning eller installation krävs. 🎮 Spela Rooms Home Escape och många fler just nu!
Visa Mer