Drift Spel

Åk igenom hörn som en kung med dessa beroende drift spel! Du kan sortera dessa drift spel genom topp, nyaste och de mest spelande - för att hitta det bästa och nyaste drift spelen online.

Konsten med att drifta

Drifting är både en konst och en sport. Konsten att köra bil blev populär i Japan redan på 1970-talet och sedan ytterligare populär med mangaserien Initital D 1995.

Drifting är också en tävlingssport och om du är en spelare finns det inget bättre sätt att visa upp dina färdigheter än i ett driftingspel, som mäter längden på varje drifting. På så sätt kan du enkelt mäta dina färdigheter mot vänner i driftingspel online och lokala sessioner.

Bäst spel för drifting på nätet

Drift Hunters är ett populärt körspel där du kan köra runt kurvor på flera olika banor, samla driftspoäng och köpa nya bilar. Det är det ultimata driftingspelet online.

Ett diskret alternativ till Drift Hunters är Burnout Drift, en annan 3D-titel där du får glida runt hörn för att samla poäng och få nya fordon.

Många spel i denna kategori erbjuder racing och där du behöver undvika trafik också. RealDrive är ett fantastiskt körspel med fantastisk grafik, realistiska bilmodeller och ett drifting-läge med olika drifting-utmaningar.

Om du vill ha ett mer avslappnat driftingspel i arkadstil kan du kolla in Drift Boss. I det här spelet måste du köra i snäva kurvor utan att falla från plattformen.

Om du vill spela fler drifting-spel kan du kolla in Drifted.com.


FAQ

Vilken är den populäraste genren Drift Spel?

 1. Drift Hunters
 2. Derby Crash 4
 3. DashCraft.io
 4. City Car Driving Simulator: Stunt Master
 5. RealDrive
 6. City Classic Car Driving: 131
 7. Burnout Drift
 8. Drift Boss
 9. Motor Wars 2
 10. Car Simulator: Crash City

Vilka är de bästa Drift Spel att spela på telefoner och tablets?

 1. Drift Boss
 2. Drift Rally Champion
 3. Russian Car Drift
 4. Drift Team
 5. Drift Cup Racing

Vad är Drift Spel?

Drift spel är en genre av bilspel som fokuserar på konsten med drift. Drifting involverar att använda en kombination av accelration och bromsning samtidigt, för att glida i ett hörn med ditt fordon.


Vi har samlat 111 av de bästa gratis online drift spel spelen. Dessa spel inkluderar onlinespel för både din dator och mobiltelefon, samt bilspel för din Android eller iOS-telefon/iPad. Här har vi spel som 1 - 70, och Drift Hunters, Derby Crash 4, DashCraft.io samt mycket fler gratis spel.
Visa Mer