Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptäckt
Utforska våra spel som är kompatibla med handkontrollen

Kör Spel

Sitt i förarsätet i en racerbil och kör toppfart på stadens gator, gör tricks eller bara åk runt och upptäck spelets värld! Bläddra igenom hela vår samling av dessa gratis bilspel och hitta ett roligt spel som du kan spela härnäst. Du kan hitta de bästa och nyaste bilspelen genom att använda de filter som finns på hemsidan!

Spela bilspel online

Välj ditt fordon och spela några av de bästa bilspelen som finns på internet. Du kan tävla din väg till mållinjen, testa parkera din bil eller spela som en busschaufför under en dag.

Alla våra bilspel är gratis att spela i din webbläsare och du behöver inte ladda ned något program till din dator eller en app till din telefon. Våra bilspel är reklamfria tack vare reklamen som icke-invasivt är placerade i spelet och runt på webbsidan. Många av våra gratis bilspel erbjuder också online multiplayer spel som SocCar.

Om du vill köra runt och göra fräckta tricks med snabba bilar, ta en titt på spelet Madalin Stunt Cars 2 - som innehåller ett spelläge där du också kan spela online med andra spelare.

Letar du efter ett mer fartfyllt spel? Assault Bots är ett online area spel där du åker runt med stridsvagnar för att förinta andra spelare.

Kör runt med din drömbil

Driftspel och racingspel är populära alternativ för spelare som älskar bilar. Dessa spel har blivit inspirerade av stora speltitlar som Gran Turismo och Need for Speed. Spelen innehåller oftast ett stort antal exotiska fordon, inställningar för motorn och estetiska uppgraderingar som gör dig fast i spelandet.

Drift Hunters är ett riktigt roligt drifting spel där du kan drifta fritt runt olika banor, för att där samla in pengar som du kan använda för att uppgradera dina bilar och köpa nya bilar.

Highway Racer är ett annat utmärkt val, eftersom du behöver tänka snabbt när du slingrar dig runt bland en trafikerad motoväg, för att där bli belönad med poäng som du kan spendera på nya bilar och uppgraderingar.

Andra bilspel

Om du vill upptäcka fler bilspel och verkligen gå till djupet av allmänna kötspel, ta en titt på dessa kategorier:

 • Trafikspel
 • Simulatorspel
 • Stuntspel

FAQ

Vilken är den populäraste genren Kör Spel?

 1. Sky Riders
 2. Super Star Car
 3. Drift Escape
 4. Sandbox City - Cars, Zombies, Ragdolls!
 5. Drift Boss
 6. Highway Racer
 7. Ram Cars
 8. Draw Crash Race
 9. Crazy for Speed
 10. Crazy Drift

Vilka är de bästa Kör Spel att spela på telefoner och tablets?

 1. Merge & Construct
 2. Draw Crash Race
 3. Drift Boss
 4. Street Race Fury
 5. Drift Escape

Vilka är några underskattade Kör Spel?

 1. Drift Boss
 2. Drift Hunters
 3. SCAR

Vad är Kör Spel?

När du spelar bilspel kommer du sitta i förarsätet och du kan välja mellan ett stort urval av olika bilar i många olika scenarion. Från realistiska 3D bilspel till 2D plattformsspel. Du kommer dessutom kunna hitta spel spel som inte bara handlar om racing och tävlingar. I vissa spel kan du köra fritt runt i världen, slira runt eller andra saker som har med bilar att göra.


Spela det bästa online Kör Spel gratis på CrazyGames, ingen nedladdning eller installation krävs. 🎮 Spela Sky Riders och många fler just nu!
Visa Mer