Logga CrazyGames.se

2 spelare spel

Utmana en vän i våra 2 spelare-spel! Våra 2-spelare spel inkluderar spännande sportspel som Basketball Stars och lugna bordsspel, såväl som allt där mitt emellan.

Populära tags

2 spelare spel online

2-spelare spel blir ännu mer spännande om du går deltar i online matcher med andra spelare. Du kan tävla med dina vänner eller mot andra från hela världen episk multiplayer-action för två spelare. Exempel på dessa 2-spelare spel är Rooftop Snipers, Stickman Supreme Duelist 2 och 8-Ball Billiards.

Samarbetesspel för 2 spelare

Om du hellre föredrar att stå på samma sida som dina vänner (klokt val), då finns det massor av 2-spelare spel som ni kan spela tillsammans. Fireboy och Watergirl-serien är ett exempel, där båda spelarna behöver arbeta tillsammans för att lyckas klura ut olika pussel. Ni kan också spela tillsammans i Basketball Stars.

Vad kan du förvänta dig av spel för två spelare?

Den här genren är vidsträckt - spelare och vänner kan skjuta ringar på banan i Basketball Stars eller spela tillsammans i Fireboy och Watergirl 6. Följande är några vanliga typer av tvåspelares spel tillgängliga:

 • Sport spel
 • Brädspel
 • Kampspel för flera spelare
 • Plattformsspel
 • Kampspel

Det finns massor av dessa multiplayer spel som ni kan spela både online- och offline med vänner. Att använda dubbla kontroller är det vanligaste sättet att spela dessa titlar. En spelare får använda musen, medan den andra använder tangentbordet.

Bläddra i hela samlingen

Som du kan se, har CrazyGames skapat ett utmärkt urval av 2-spelare spel som finns tillgängliga att spela online. Med över 200 tillgängliga titlar har vi något för alla. Varför inte kolla in några av de briljanta spelen som finns hos oss och ha lite kul med dina vänner?

Om du funderar på att spela med fler än två vänner, kolla in våra spel för tre spelare och flerspelarspel.


FAQ

Vilken är den populäraste genren 2 spelare spel?

 1. Crazy Roll 3D
 2. Soccer Legends 2021
 3. Basketball Stars
 4. Puppet Fighter 2 Player
 5. 8 Ball Billiards Classic
 6. BasketBros
 7. House of Hazards
 8. Stickman Battle Fight Warriors
 9. Getaway Shootout
 10. Basketball Legends 2020

Vilka är de bästa 2 spelare spel att spela på telefoner och tablets?

 1. Getaway Shootout
 2. Basketball Stars
 3. 8 Ball Billiards Classic
 4. Soccer Legends 2021
 5. Chess Master

Vilka är några underskattade 2 spelare spel?

 1. Master Chess
 2. Snakes and Ladders
 3. Foosball
 4. Splix.io
 5. 4 in a Row
 6. Ludo King
 7. Fireboy and Watergirl 1: Forest Temple
 8. Checkers Online
 9. Tug the Table

Vad är 2 spelare spel?

Två spelare spel låter dig spela med en vän, antingen i lag eller mot varandra. Ibland kan ni sitta på samma dator och använda olika piltangenter för att kontrollera karaktärerna. Det finns många av online multiplayer 2-spelare spel också.


Vi har samlat 257 av de bästa gratis online 2 spelare spel spelen. Dessa spel inkluderar onlinespel för både din dator och mobiltelefon, samt bilspel för din Android eller iOS-telefon/iPad. Här har vi spel som 1 - 70, och Crazy Roll 3D, Soccer Legends 2021, Basketball Stars samt mycket fler gratis spel.
Visa Mer