Logga CrazyGames.se

Drift Boss

Betyg:
8.6
(78,457 röster)
Utgiven:
december 2019
Teknik:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Drift boss är ett spel som man spelar genom att trycka på en knapp. Kör ditt fordon runt knepiga hörn och över olika gupp, tills du faller av plattformen. Fortsätt spela för att tjäna belöningar och låsa upp bättre bilar!

Hur du spelar

Drift Boss är ett enkelt och okomplicerat spel. Allt du behöver göra för att styra bilen är att klicka för att köra till höger. Du släpper knappen för att köra till vänster.

Timing och en koncentrerad framåtblick är nyckeln för att hålla sig kvar på plattformen. Det kommer att finnas knepiga ställen, som gupp och andra hinder, som du måste övervinna när du svänger runt. Vissa plattformar är också smalare och kräver ett exakt omdöme när du svänger.

Belöningar

Ju mer du spelar Drift Boss, desto lättare blir det att undvika att falla av plattformen. Det finns flera sätt som spelet belönar dig för dina framsteg.

Dagliga belöningar - kom tillbaka varje dag för att få en ny daglig belöning.

Spin to win - Spin to win-belöningar är slumpmässiga priser som kan uppstå närsomhelst i spelet.

Dessa belöningar är antingen boosters eller mynt som du kan använda. Du kan köpa allt från olika boosters eller bilar med bättre hantering. Boosters är förmåner som erbjuds i början av varje spel för att hjälpa dig att förbättra din prestation. Dessa inkluderar dubbla poäng, bilförsäkring och myntrushen, som endast är tillgängliga för en körning.

Funktioner

  • Lätt att spela med en enda knapp.
  • Upplåsbara fordon med uppgraderad hantering.
  • Framsteg belönas dagligen.

Fler drifting-spel

Det finns fler drift-spel med 3D-grafik, fullständiga banor och grymma bilar. Här är några av de mest populära 3D-driftspelen:

Utgivningsdatum

December 2019

Plattform

Webbläsare (dator och mobil)

Kontroller

Klicka på vänster musknapp eller mellanslag för att svänga till höger.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons