Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptäckt
Utforska våra spel som är kompatibla med handkontrollen

Flash Spel

Populära spel

Vad hände med Flash-spel?

Den 31 december 2020 slutade Adobe att stödja Flash Player. Från och med den 12 januari 2021 blockerade de allt innehåll från att köras i Flash Player. Det finns olika anledningar till Flashs död. Säkerhetshål, låg hastighet och bristande optimering för mobila enheter är bara några av anledningarna. Det fanns även ny teknik som överträffade Flash innan dess nedgång, som HTML5.

Som ett resultat beslutade Google att så småningom sluta indexera Flash-innehåll. Med tidvattnet helt emot dem bestämde Adobe att det var dags att lägga Flash till vila.

Hur kan jag spela Flash-spel?

Tack vare emuleringsprogram som Ruffle kan du fortfarande njuta av många av dina favorit Flash-spel på CrazyGames. Det är tur det, eftersom många Flash-titlar betraktas som ovärderliga juveler. Ruffle är ett program som fungerar från vår sida, så du behöver inte ladda ner något för att spela spelen.

Vissa utvecklare har sedan dess uppdaterat sina spel med modern teknik som HTML5 och WebGL, så du kan bläddra igenom våra HTML5-spel för att spela dem utan emulering.

Klassiska Flash-spel

Många Flash-spel släpptes redan på 2000-talets början genom kreativa communitys som Newgrounds. Dessa ikoniska webbspel fungerade som en tidig föregångare till den blomstrande mobila spelindustrin idag, och många av dem är fortfarande populära. Ta en titt på dessa spel om du är ute efter lite nostalgisk underhållning:

Som alltid kan du bläddra genom hela vår samling av Flash-spel ovan för fler legendariska titlar.


Spela det bästa online Flash Spel gratis på CrazyGames, ingen nedladdning eller installation krävs. 🎮 Spela Swords and Sandals 2 och många fler just nu!
Visa Mer