Logga CrazyGames.se

Bloons Tower Defense 2

8,756
betyg
9.4

Bloons Tower Defense 2 är ett populärt tornförsvarsspel som ursprungligen släpptes i Flash av Ninja Kiwi. Placera strategiskt ditt försvar, uppgradera dina enheter och stoppa alla ballonger från att lyckas passera.

Bloons Tower Defense 2

Välj ett spelläge

Du kan spela Bloons TD 2 i antingen lätt, medium eller svårt läge. För ett roligt och snabbt spel där du får chansen att spela med alla tillgängliga vapen, rekommenderar vi att du börjar i lätt läge.

Stoppa ballongerna från att komma igenom

Målet med det här spelet är att hindra ballongerna från att nå utgången. När en ballong når utgången framgångsrikt, förlorar du en poäng liv.

Köp och uppgradera ditt försvar

Börja med att placera pilaporna på vägen, för att lyckas spränga ballongerna och starta därefter rundan. Varje våg ökar i intensitet ju längre som du spelar. Lägg till fler defensiva enheter och uppgradera dina befintliga enheter för att hålla jämna steg med mängden ballonger. Den bästa uppgraderingen är superapan. Den skjuter pilar otroligt snabbt och kan uppgraderas till att avfyra laserstrålar!

Fler spel som detta

Prova några av de andra tornförsvarsspel finns på CrazyGames. Endless Siege och Tower Swap är två beroendeframkallande titlar i denna genre. Om du letar efter några retro-klassiker på nätet, kan du också titta på vårt omfattande urval spel i vår Flash spel samling.

Plattform

Webbläsare

Kontroller

Använd en mus för att spela detta spel.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons