Logga CrazyGames.se

Fleeing the Complex

439,336
betyg
9.5
Du är instängd i en liten fängelsecell och du måste lyckas ta dig ut ur inte bara din cell, utan hela fängelset! Om du misslyckas så är det slut för din del... Fleeing the complex är ett fantastiskt streckgubbe spel. Fängelset vaktas av vältränade soldater. Du kommer att behöva ha turen på din sida och göra snabba beslut för att komma ut vid liv. Lycka till!

Om spelet

Spelet släpptes 2015 och är det senaste och femte spelet i Henry Stickmin adventure serien. Precis som i dom tidigare spelen (Breaking the Bank, Escaping the Prison, Stealing the Diamond och Infiltrating the Airship), så är målet att välja rätt väg och verktyg medan du bryter dig in eller ut ur olika ställen.

Spelet är baserad på snabba val och du behöver en bra strategi. Under spelets gång så kommer du att få hjälp av miljön men även gamla och nya vänner. Varje uppföljare passar in med spelet innan (till exempel Escaping the Prison händer på grund av Henry's olagliga beteende i Breaking the Bank). Vissa val ger dig ett dåligt slut medans andra val avslutar spelet direkt. I Breaking the Bank så leder alla val till dåliga slut. Det är förmodligen för att förbera inför Henrys nästa äventyr. Eftersom du inte kan avgöra vilket av valen är bäst så betyder det att Fleeing the Complex är lika oförutsagbart som dom gamla spelen.

Utgivningsdatum

November 2015

Utvecklare

Puffballs United skapade det här spelet

Plattformar

  • Webbläsare
  • Android
  • iOS
Den här versionen härmar Flash eftersom det inte stöds längre. Du kan spela den vanliga Flash versionen här.

Kontroller

Kontrollerna är enkla. Du kan välja mellan olika beslut på skärmen, klicka på det alternativet som du vill välja.
Annons
Apple Store Logo
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons