Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Hobo

Betyg:
9.1
(46,774 röster)
Teknik:
Flash (emulated)
Plattform:
Browser (desktop-only)
Klassificering:
Wiki sidor:

Hobo Àr det första slagsmÄl spelet i Hobo-serien. GÄ runt pÄ gatorna och starta slumpmÀssigt slagsmÄl med hjÀlp av olika kombinationsgrepp. AnvÀnd din lÄga socioekonomiska status som ett vapen ,genom att slÄ och spy pÄ alla som stÄr i din vÀg.

Inför en hÀmnd för luffare

GÄ runt i staden och börja brÄka med fotgÀngare och andra hemlösa. Vissa kommer att försöka attackera dig först, andra kommer att vara mÀnniskor som sköter sina egna affÀrer. Du mÄste jaga dem som en riktigt galen person.

LĂ„s upp nya kombinationer

NÀr du tar dig igenom varje omrÄde i staden, lÄser du upp nya och motbjudande kombinationer som du kan anvÀnda mot olika fotgÀngare. Du kan slÄ, sparka, spotta, spy och göra mÄnga fler rörelser som Àr alldelles för Àckliga för att nÀmnas. Du behöver helt enkelt spela spelet för att ta reda pÄ det!

AnvÀnd miljön till din fördel och plocka upp soptunnor eller flaskor som du kan anvÀnda i strid. Spelet blir svÄrare ju lÀngre du kommer och det finns en bossnivÄ. Du kan öka svÄrighetsgraden om den Àr för lÀtt.

Fler nostalgiska spel

Hobo Àr en klassiker inom Flash-spel som ursprungligen slÀpptes 2008. Det Àr ett spel som man inte ofta ser i modern tid, eftersom du gÄr runt som en hemlös person och attackerar alla personer runtom dig. Andra nostalgiska titlar frÄn omkring 2008 och till och med tidigare, Àr bland annat Motherload och Papa's Burgeria.

Funktioner

  • Börja brĂ„ka med alla du trĂ€ffar
  • Justera svĂ„righetsgraden till en lĂ€mplig nivĂ„
  • LĂ„s upp nya kombinationer nĂ€r du gör framsteg
  • Njut av Flash-spelets nostalgi

Utgivningsdatum

Oktober 2008

Plattform

  • WebblĂ€sare

Kontroller

SlÄ med A, ta upp föremÄl med A, sparka med S, rör dig med piltangenterna, spring genom att dubbelklicka pÄ vÀnster/höger piltangent.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons