Logga CrazyGames.se
28,038
betyg
9.1

Hobo är det första slagsmål spelet i Hobo-serien. Gå runt på gatorna och starta slumpmässigt slagsmål med hjälp av olika kombinationsgrepp. Använd din låga socioekonomiska status som ett vapen ,genom att slå och spy på alla som står i din väg.

Inför en hämnd för luffare

Gå runt i staden och börja bråka med fotgängare och andra hemlösa. Vissa kommer att försöka attackera dig först, andra kommer att vara människor som sköter sina egna affärer. Du måste jaga dem som en riktigt galen person.

Lås upp nya kombinationer

När du tar dig igenom varje område i staden, låser du upp nya och motbjudande kombinationer som du kan använda mot olika fotgängare. Du kan slå, sparka, spotta, spy och göra många fler rörelser som är alldelles för äckliga för att nämnas. Du behöver helt enkelt spela spelet för att ta reda på det!

Använd miljön till din fördel och plocka upp soptunnor eller flaskor som du kan använda i strid. Spelet blir svårare ju längre du kommer och det finns en bossnivå. Du kan öka svårighetsgraden om den är för lätt.

Fler nostalgiska spel

Hobo är en klassiker inom Flash-spel som ursprungligen släpptes 2008. Det är ett spel som man inte ofta ser i modern tid, eftersom du går runt som en hemlös person och attackerar alla personer runtom dig. Andra nostalgiska titlar från omkring 2008 och till och med tidigare, är bland annat Motherload och Papa's Burgeria.

Funktioner

  • Börja bråka med alla du träffar
  • Justera svårighetsgraden till en lämplig nivå
  • Lås upp nya kombinationer när du gör framsteg
  • Njut av Flash-spelets nostalgi

Utgivningsdatum

Oktober 2008

Plattform

  • Webbläsare

Kontroller

Slå med A, ta upp föremål med A, sparka med S, rör dig med piltangenterna, spring genom att dubbelklicka på vänster/höger piltangent.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons