Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptäckt
Utforska våra spel som är kompatibla med handkontrollen

Mahjong Spel

Populära spel

Hur spelas Mahjong

Traditionell Mahjong spelas med 144 pjäser som läggs på varandra. Spelet går ut på att lägga matchande pjäser bredvid varandra, men det är bara möjligt om du kan flytta den högra eller vänstra pjäsen utan att röra dom andra.

När du klarar av ett lager av pjäser så visas lagret under, så att du kan klara av nästa lager.

Traditionella Mahjong Spel

Redo att ta dig ann 144 pjäser av kluriga symboler? Börja med traditionella Mahjong spel för att lära dig reglerna.

Mahjong Classic är ett bra spel att börja med. Det är ett vanligt Mahjong Solitaire med traditionella Kinesiska symboler. Du kan även få ledtrådar om du har fastnat!

När du har klarat av originalet så kan du testa alla sorters olika varianter av Mahjong i Mahjong Real. Det finns många olika typer av Mahjong spel som liknar originalet, men som har till exempel olika upplägg av pjäserna eller olika perspektiv.

Moderna Mahjong Spel

Testa något annat än den traditionella stilen med nya och kreativa varianter av Mahjong.

Mahjong Dark Dimensions är ett av dom nya moderna varianterna av Mahjong. Spelet spelas på en 3D kub som roterar, och har moderna funktioner som poängmultiplicerare och bonusar. Spelet har en tidsgräns som gör det svårare. Det här spelet är en bra utmaning för erfarna spelare.

Vissa Mahjong spel byter ut dom traditionella symbolerna med populära med populära karaktärer som Tiles of the Simpsons och Hello Kitty Mahjong, som gör det traditionella spelet lite mer modernt, vilket kan vara trevligt för personer som är nybörjare.


FAQ

Vilken är den populäraste genren Mahjong Spel?

 1. Mahjongg Solitaire
 2. Onet Connect Classic
 3. Butterfly Shimai
 4. Om Nom Connect Classic
 5. Tasty Match: Mahjong Pairs
 6. Cafe 3 in a Row
 7. Mahjong Sweet Connection
 8. Resize Mahjong
 9. Mahjong Kitchen
 10. Mahjong Digital

Vilka är de bästa Mahjong Spel att spela på telefoner och tablets?

 1. Mahjongg Solitaire
 2. Onet Connect Classic
 3. Butterfly Shimai
 4. Mahjong Classic
 5. Om Nom Connect Classic

Vad är Mahjong Spel?

Mahjong är ett klassiskt brädspel som är intellektuellt utmanande. Mahjong Solitaire är den klassiska varianten som du hittar på nätet, spelet är en 1-spelare variant på det originella 4-spelare Kinesisk Mahjong. Vi har samlat många olika typer av Mahjong spel så du kommer säkert hitta något du gillar.

Spela det bästa online Mahjong Spel gratis på CrazyGames, ingen nedladdning eller installation krävs. 🎮 Spela Mahjongg Solitaire och många fler just nu!
Visa Mer