Mahjong Spel

Hur spelas Mahjong

Traditionell Mahjong spelas med 144 pjäser som läggs på varandra. Spelet går ut på att lägga matchande pjäser bredvid varandra, men det är bara möjligt om du kan flytta den högra eller vänstra pjäsen utan att röra dom andra.

När du klarar av ett lager av pjäser så visas lagret under, så att du kan klara av nästa lager.

Traditionella Mahjong Spel

Redo att ta dig ann 144 pjäser av kluriga symboler? Börja med traditionella Mahjong spel för att lära dig reglerna.

Mahjong Classic är ett bra spel att börja med. Det är ett vanligt Mahjong Solitaire med traditionella Kinesiska symboler. Du kan även få ledtrådar om du har fastnat!

När du har klarat av originalet så kan du testa alla sorters olika varianter av Mahjong i Mahjong Real. Det finns många olika typer av Mahjong spel som liknar originalet, men som har till exempel olika upplägg av pjäserna eller olika perspektiv.

Moderna Mahjong Spel

Testa något annat än den traditionella stilen med nya och kreativa varianter av Mahjong.

Mahjong Dark Dimensions är ett av dom nya moderna varianterna av Mahjong. Spelet spelas på en 3D kub som roterar, och har moderna funktioner som poängmultiplicerare och bonusar. Spelet har en tidsgräns som gör det svårare. Det här spelet är en bra utmaning för erfarna spelare.

Vissa Mahjong spel byter ut dom traditionella symbolerna med populära med populära karaktärer som Tiles of the Simpsons och Hello Kitty Mahjong, som gör det traditionella spelet lite mer modernt, vilket kan vara trevligt för personer som är nybörjare.


Vi har samlat 46 av de bästa gratis online mahjong spel spelen. Dessa spel inkluderar onlinespel för både din dator och mobiltelefon, samt bilspel för din Android eller iOS-telefon/iPad. Här har vi spel som 1 - 46, och Mahjong Classic, Mahjongg Candy, Mahjong Real samt mycket fler gratis spel.
Visa Mer