Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Age Of War

Betyg:
9.4
(143,133 röster)
Utgiven:
mars 2018
Teknik:
Flash (emulated)
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:
Wiki sidor:

Age of War Àr ett episkt basförsvarsstrategispel dÀr du kÀmpar i ett kontinuerligt krig. FortsÀtt skapa enheter för att skydda din bas och förstör fienden. NÀr du tjÀnar tillrÀckligt med XP, kommer din civilisation att utvecklas genom tiderna och erbjuda ny teknik som gÄr anvÀnda i strid.

Strid genom Ă„rtalen

Du börjar i enkla tider. Tider dÀr grottmÀn med fladdermöss och rock-katapuler Àgde lÀnderna. Varje tidsÄlder ger helt nya enheter och vapen, frÄn grottboer som rider pÄ dinosaurier, till de futuristiska svÀvtankarna i framtiden.

För att stanna kvar i spelet mÄste du skapa tillrÀckligt med enheter och torn för att hÄlla tillbaka trycket frÄn din motstÄndare, samtidigt som du utvecklar tillrÀckligt med kraft för att nÄ basen. För att försvara ditt center, kan du skapa torn och utveckla ytterligare platser för mer defensiva vapen.

Du har ocksÄ en speciell attack. Artilleri slÄr till och gudar som regnar stenar. Specialattacker anvÀnds helst nÀr du Àr i trubbel och nÀr mÄnga av fiendens enheter gÄr framÄt mot dig.

Fem Ă„rtionden

Det finns fem utvecklingsstadier i War of Age. Du kan gÄ vidare till en ny tid nÀr du har tjÀnat tillrÀckligt med XP frÄn att döda din fiendes trupper! De fem Ärtiondena Àr:

  • StenĂ„ldern
  • SlottĂ„lder
  • RenĂ€ssansĂ„lder
  • Modern tid
  • Framtida Ă„rtiondet

The Age of War Legacy

Age of War slÀpptes ursprungligen som ett Flash-spel av Louissi 2007. Det var ett av de första basförsvarsspelen och hjÀlpte till att popularisera genren. Spelet har verkligen stÄtt tidstestet; det Àr fortfarande enormt populÀrt idag. Numera kan du spela Age of War i HTML5 gratis!

Fler spel som detta spel

Basförsvarsspel var en favorit i början av alla webbspel som erbjöds. BlÀddra i vÄr försvarsspelkollektion för fler spel. Du kanske gillar Storm the House 3 , ett liknande spel, dÀr du försvarar ditt hus mot en armé av gubbar.

Utgivningsdatum

Oktober 2007, uppdaterad 2017

Utvecklare

Age of War Àr ett spel av Louissi.

Kontroller

VÀnster klicka för att distribuera en enhet.

Spelvideo

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons