Logga CrazyGames.se

Age Of War

95,702
betyg
9.4

Age of War är ett episkt basförsvarsstrategispel där du kämpar i ett kontinuerligt krig. Fortsätt skapa enheter för att skydda din bas och förstör fienden. När du tjänar tillräckligt med XP, kommer din civilisation att utvecklas genom tiderna och erbjuda ny teknik som går använda i strid.

Strid genom årtalen

Du börjar i enkla tider. Tider där grottmän med fladdermöss och rock-katapuler ägde länderna. Varje tidsålder ger helt nya enheter och vapen, från grottboer som rider på dinosaurier, till de futuristiska svävtankarna i framtiden.

För att stanna kvar i spelet måste du skapa tillräckligt med enheter och torn för att hålla tillbaka trycket från din motståndare, samtidigt som du utvecklar tillräckligt med kraft för att nå basen. För att försvara ditt center, kan du skapa torn och utveckla ytterligare platser för mer defensiva vapen.

Du har också en speciell attack. Artilleri slår till och gudar som regnar stenar. Specialattacker används helst när du är i trubbel och när många av fiendens enheter går framåt mot dig.

Fem årtionden

Det finns fem utvecklingsstadier i War of Age. Du kan gå vidare till en ny tid när du har tjänat tillräckligt med XP från att döda din fiendes trupper! De fem årtiondena är:

  • Stenåldern
  • Slottålder
  • Renässansålder
  • Modern tid
  • Framtida årtiondet

The Age of War Legacy

Age of War släpptes ursprungligen som ett Flash-spel av Louissi 2007. Det var ett av de första basförsvarsspelen och hjälpte till att popularisera genren. Spelet har verkligen stått tidstestet; det är fortfarande enormt populärt idag. Numera kan du spela Age of War i HTML5 gratis!

Fler spel som detta spel

Basförsvarsspel var en favorit i början av alla webbspel som erbjöds. Bläddra i vår försvarsspelkollektion för fler spel. Du kanske gillar Storm the House 3 , ett liknande spel, där du försvarar ditt hus mot en armé av gubbar.

Utgivningsdatum

Oktober 2007, uppdaterad 2017

Utvecklare

Age of War är ett spel av Louissi.

Kontroller

Vänster klicka för att distribuera en enhet.
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons