Logga CrazyGames.se

Papa's Pizzeria

82,176
betyg
9.2

Papa's Pizzeria är tillbaka! Tack vare Ruffle kan du nu spela Papa's Pizzeria helt gratis i din webbläsare ännu en gång. Papa har spontant lämnat stan, vilket betyder att du har ansvar över pizzerian. Det är upp till dig att ta emot beställningar, lägg till pålägg på pizzorna, lägg pizzorna i ugnen och skär upp pizzorna! Arbeta snabbt och gör Papa Louie stolt.

Hur man spelar

Skapa läckra pizzor

Papa's Pizzeria hjälper dig försiktigt att förbättra din service och möjligheten att skapa läckra och färska pizzor direkt från ugnen. Ta emot dina första beställningar och börja med att lägga till de efterfrågade påläggen. Flytta sedan din pizza till ugnen och låt den stanna under angiven tid. Allt som återstår sedan är att skiva och servera dina hungriga kunder innan de blir för rastlösa!

Hantera din tid effektivt

Ju högre upp i nivå du kommer, desto mer måste du använda din förmåga att hantera din tid. Detta för att balansera de beställningar du tar och de pizzor du skapar. Det kommer komma fler kunder och svårare beställningar.

Det bästa är att ta de beställningar som har den längsta tillagningstiden först. På så sätt kan du fokusera på att förbereda nästa last med pizzor samtidigt som dina kunder blir nöjda med korta väntetider. Du måste vara bra på multi-tasking för att få de största dricksen.

Snoka på dina kunder

En av de coolaste funktionerna i Papa's Pizzeria, är en bok med dina återkommande kunder. Denna bok beskriver deras preferenser. Du kan läsa i boken när du låser upp en ny vanlig kund och se vad vilka deras favoritpizzor är!

Fler liknande spel

Om du gillar Papa Louie-serien, kolla in det originala plattformspelet Pappa Louie. Kolla också in våra matlagning- och pizza spel för många fler roliga titlar. Penguin Diner och Penguin Diner 2 är också klassiker inom denna genre.

Bläddra bland våra Flash spel och titta ofta in, för fler emulerade klassiker när och när spelen släpps!

Funktioner

  • Ta hand din pappas pizzeria medan han är borta!
  • Skapa pizzor från grunden och gör dina kunder nöjda
  • Olika pålägg, tider och mönster att tänka på
  • Jonglera ditt ansvar när fler kunder kommer
  • Baka perfekta pizzor

Utgivningsdatum

  • Januari 2014 (Flash)
  • Augusti 2021 (volang)

Utvecklare

Flipline Studios har utvecklat detta spel.

Plattform

Webbläsare (stationär och mobil)

Kontroller

Utför alla handlingar via datormusen

Annons

Fler Spel I Samma Genre

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons