Logga CrazyGames.se

Papa's Burgeria

60,704
betyg
9.2

Papa's Burgeria är tillbaka! Tack vare denna Flash-emulering kan du nu spela Papa's Burgeria gratis i din webbläsare igen. Pappa har lämnat dig som ansvarig för hans uppskattade anläggning, för att tillaga hamburgare. Du måste nu ta orderna, sedan steka och bygga hamburgarna! Var en bra burgerflipper och gör Papa Louie stolt.

Hur du spelar

Vänd hamburgarna med passion

Papa's Burgeria guidar dig genom grunderna för att vända hamburgare och tjäna pengar. Gör din första beställning och följ instruktionerna på skärmen. Du börjar med att ta ordern och steka upp burgaren innan du slutför den med tomater, lök, såser, bröd och andra ingredienser som passar din hamburgare.

Tidshantering

När nivåerna fortskrider, kommer du att bli presenterad av nya kunder med mer komplexa beställningar - och antalet kunder kommer att öka. Det betyder att du behöver balansera ditt ansvar och lära dig tidpunkterna för att få de bästa poängen och tipsen från dina kunder.

Köp uppgraderingar

Papa vill att du använder tipsen för att köpa uppgraderingar till restaurangen, snarare än för dina egna lugna aktiviteter. Du har möjlighet att köpa uppgraderingar när varje nivå är klar. Butiken har föremål som hjälper till att förbättra kundernas väntetider (som till exempel en tv), lampor som håller hamburgare varma och många andra saker som är värt att spendera dina hårt intjänade pengar på.

Snoop på ditt klientel

Papa håller koll på alla sina mest uppskattade kunder. Du kan titta i kundboken för att se detaljerade preferenser för dina kunder som ofta återkommer.

Fler liknande spel

Om du gillar Papa Louie -serien, kolla in Papa's pizzeria för en annan snabbmatarbetarupplevelse. Kolla in våra matlagning och matspel för många fler roliga titlar. Penguin Diner och Penguin Diner 2 är också klassiker inom denna genre.

För fler klassiker, kolla in vår Flash spel samling.

Funktioner

  • Ta hand om Papa's Burgeria medan han är AFK
  • Bygg episka hamburgare från grunden
  • Ta hand om dina kunder för att få stora tips
  • Hämta belöningarna du får när du blir en riktig att proffsig skapare av hamburgare!

Utgivningsdatum

December 2010

Utvecklare

Papa's Burgeria är utvecklad av Flipline Studios.

Plattformar

Webbläsare. Vi har också Android- och iOS-versionerna.

Kontroller

Vänsterklick för att integrera med föremål

Annons
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons