Healing Rush

6,633
betyg
9.1

Healing Rush är ett avslappnat arkadspel där du ska hantera ett sjukhus och alla dess patienter. Plocka upp de sjuka människorna och ta in dem så att de kan bli behandlade. Ge dem de nödvändiga medicinerna och samla in pengar för att utveckla sjukhuset!

Hur du spelar

Patientvården har högsta prioritet

Patienter med olika sjukdomar kommer till din läkarmottagning för att få behandling. Behandla deras sjukdomar och få betalt för varje behandlad patient! Healing Rush låter dig rusa runt och bota patienter så fort som du bara kan.

Öka antalet sängar och anställ läkare för att hjälpa till.

Utöka sjukhusets kapacitet genom att lägga till fler sängar i varje område. Anställ läkare för att hjälpa till att hantera det ökade antalet patienter och hjälper dig att arbeta.

Lägg till nya behandlingsanläggningar till ditt sjukhus

Du kan lägga till nya sektorer för personer med mer ovanliga sjukdomar som ger högre utbetalning när de botas. Varje ny anläggning har ett unikt tema, såsom brutna ben, infektioner och att bli träffad av pilar.

Få ett nytt utseende och uppgradera dina färdigheter

Du kan få nya doktortrådar i skåpen. Bredvid skåpet hittar du också experimentstationen, där du kan uppgradera hastighet, uppsamlingstider och mycket mer. Fortsätt använda dessa uppgraderingar tills kollisionen flödar i högar.

Fler spel som detta

Kolla in fler av våra avslappnade spel eller sjukhus spel för mer information. Liknande titlar för hypercasual-produkter är bland annat Market Boss, Wood Farmer, och Fisherman Life.

Utgivningsdatum

Maj 2022

Utvecklare

Dats Games har utvecklat det här spelet.

Plattformar

  • Webbläsare
  • Android

Walkthrough Video

Kontroller

Använd vänster musknapp för att kontrollera doktorn.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons