Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptäckt
Utforska våra spel som är kompatibla med handkontrollen

Bil Spel

Spela hundratals bilspel, såsom bilracingspel, sidoscrollande cykelspel och 3D-fordonssimulatorer.

Sätt dig i förarsätet i vilket fordon som helst, allt från motorcyklar till monstertruckar och snabba superbilar. Det finns en rad bilspel för en- och flera spelare som älskar att köra bil!

Racing spel

Ta med dina körkunskaper till rallyt eller racerbanan i spännande racingspel som är gratis att spela. Om du vill vinna i drifting, kolla in Drift Hunters.

Vad sägs om att köra snabba bilar genom en livlig cyberpunkstad? Dyk då in i Cyber ​​Cars Punk Racing. För en stridslysten racingupplevelse, hoppa in i det explosiva spelet Death Chase och tävla mot döden i udda 2D-lopp. Vill du tävla genom en stad och undvika trafik? Highway Racer låter dig göra just detta!

De flesta racingspel har en uppslukande 3D-grafik och spelas bäst i helskärmsläge.

Bilsimulatorspel

Någon gång i historien insåg en spelutvecklare någonstans att bilspel inte behöver handla om racing. Spelare är ganska nöjda med att köra bilar för upplevelsen av att köra, krossa dem eller till och med köra lastbilar från en destination till nästa.

Om du gillar att köra lastbilar genom karga ryska landskap, prova Russian Car Driver ZIL 130 för att leva din dröm om att ge dig ut på långdistansleveransrutter - i Ryssland förstås. Ta in det vackra landskapet när du kör. Du kanske tycker att det är rätt terapeutiskt att köra runt.

Vi har ett avsnitt med lastbilspel. Denna kategori inkluderar spel med lastbilar, till snöplogar och grävare.

Bilspel med öppen värld

Att köra snabba bilar i öppna miljöer kan vara en spännande upplevelse. Madalin Stunt Cars 2 har 34 detaljerade racerbilar och stora stuntlekplatser med hopp och hinder där du kan göra coola tricks.

Ett annat frikörningsspel med fantastisk grafik är City Car Driving Simulator. Detta spel låter dig susa runt i staden och undvika trafik, medan du tar in neonstadens glöd.

Det finns till och med sandlådespel som låter dig bygga banor från grunden med vägbitar, ramper och andra föremål. Därefter kan du sätta dem på prov och tävla runt i din drömbil.

Fler körspel

CrazyGames har ett brett utbud av körspel som du kan spela online. Det finns körspel för flera spelare där du kan slåss och förstöra andra fordon på stora onlinearenor. Körspel där du kan rusa genom trafiken i högintensiva polisjakter. Även spel där du kan krascha genom tävlingar och tjäna nya bilar.

De flesta av våra körspel är i HTML5, vilket att du kan spela dem på många olika plattformar och de är även kompatibla med alla moderna webbläsare. Bläddra och spela vilket spel du än vill, helt gratis.


FAQ

Vilken är den populäraste genren Bil Spel?

 1. Sky Riders
 2. Super Star Car
 3. Moto X3M
 4. Drift Escape
 5. Highway Racer
 6. City Bus Driver
 7. Crazy for Speed
 8. Super Bike The Champion
 9. Turbo Crash
 10. Crazy Drift

Vilka är de bästa Bil Spel att spela på telefoner och tablets?

 1. Endless Truck
 2. Street Race Fury
 3. Drift Escape
 4. Moto X3M
 5. Real Cars in City

Vilka är några underskattade Bil Spel?

 1. Moto X3M
 2. Drift Hunters

Vad är Bil Spel?

När du spelar ett bilspel kommer du sitta i ett fordon, vanligtvis ett fordon med hjul. Susa runt på racerbanorna i superbilar, eller åk iväg för att leverera material. De populäraste bilspelen är racerbilar, men det finns massor av olika bilsimulatorer, öppna världar och även stuntbilspel.


Spela det bästa online Bil Spel gratis på CrazyGames, ingen nedladdning eller installation krävs. 🎮 Spela Sky Riders och många fler just nu!
Visa Mer