Action Spel

Våra gratis online actionspel inkluderar klassiska 2D-plattformsspel, tecknade äventyr och en rad strategi- och 3D-titlar. Ha kul med att spela hundratals av de bästa actionspelen gratis. Sortera efter "mest spelade" för se de spel som är mest populära.

CrazyGames har ett brett utbud av actionfyllda titlar som kommer att hålla dig uppmärksam och fördjupad i spelet. Oavsett om du gillar snabba skjutspel i alla dess former; eller om du trcker det är rolgt hur brådskande det är med en het polisjakt. Hos oss hittar du allt detta och dessa spel går att spela i din webbläsare.

Utmanande actionspel

Actionspel innebär att övervinna utmaningar, ofta fysiska. Det finns vanligtvis ett element av reaktionstid och koordination, så du måste tänka snabbt för att kunna prestera bra i spelet.

Vissa actionspel lägger till ett lager av problemlösningar till dessa grundläggande element, där du behöver lösa svåra utmaningar och pussel. Spel som Vex 4 och Vex 5 kräver snabbt tänkande, bra teknik och koordination - för att du ska kunna ta dig igenom de alltmer komplexa nivåstrukturerna, som är fulla av dödliga fällor.

Short Life 2 innehåller också dödliga fällor, men är mycket enklare och innehåller rolig gore och ragdoll-fysik.

Actionfyllda spel

Det finns gott om enkla actionspel också. Du kanske bara vill bara släppa lite ånga och ta det lugnt genom att spela spel. Eller så kanske du känner dig för att släppa loss i ett blodbad och skapa kaos i spännande 2D-strider. I så fall, kan Stickman Supreme Duelist 2 och Stickman World War vara den typ av kaos som du letar efter.

Våra actionspel omfattar ett stort antal underkategorier förutom pussel och blodbad. Här kan du även spela djursimulatorer, slagsmål och en uppsjö av plattformsspel.

Action/äventyrsspel

Action är ett vanligt inslag inom äventyr. Vad vore ett äventyr utan action? Ingenting. Kolla in våra äventyrsspel för spännande uppslukande resor och utforskning - med eller utan action.

Bläddra igenom hela utbudet eller prova några av de rekommenderade spelen. Våra spel är HTML5 och kan spelas direkt i de flesta webbläsare.


FAQ

Vilken är den populäraste genren Action Spel?

 1. Slash Royal
 2. Riot Escape
 3. Stickman Supreme Duelist 2
 4. SpiderDoll
 5. Murderer
 6. 10 Minutes Till Dawn
 7. House of Hazards
 8. Hot Lava Floor
 9. Amazing Strange Rope Police
 10. Rogue Tower

Vilka är de bästa Action Spel att spela på telefoner och tablets?

 1. CyberDino: T-Rex vs Robots
 2. Merge Army
 3. Getaway Shootout
 4. Infected Days
 5. Takeover

Vad är Action Spel?

Action är en bred kategori av spel, som kommer lyckas fängsla dig med konstant spänning och underhållning. Många actionspel innehåller en blandning av skjutning, strider och körning, utan att passa en speciell typ. Action/äventyr är ofta en förekommande crossover-genre.


Vi har samlat 815 av de bästa gratis online action spel spelen. Dessa spel inkluderar onlinespel för både din dator och mobiltelefon, samt bilspel för din Android eller iOS-telefon/iPad. Här har vi spel som 1 - 70, och Slash Royal, Riot Escape, Stickman Supreme Duelist 2 samt mycket fler gratis spel.
Visa Mer