Logga CrazyGames.se

Action Spel

VÄra gratis online actionspel inkluderar klassiska 2D-plattformsspel, tecknade Àventyr och en rad strategi- och 3D-titlar. Ha kul med att spela hundratals av de bÀsta actionspelen gratis. Sortera efter "mest spelade" för se de spel som Àr mest populÀra.

PopulÀra tags

CrazyGames har ett brett utbud av actionfyllda titlar som kommer att hÄlla dig uppmÀrksam och fördjupad i spelet. Oavsett om du gillar snabba skjutspel i alla dess former; eller om du trcker det Àr rolgt hur brÄdskande det Àr med en het polisjakt. Hos oss hittar du allt detta och dessa spel gÄr att spela i din webblÀsare.

Utmanande actionspel

Actionspel innebÀr att övervinna utmaningar, ofta fysiska. Det finns vanligtvis ett element av reaktionstid och koordination, sÄ du mÄste tÀnka snabbt för att kunna prestera bra i spelet.

Vissa actionspel lÀgger till ett lager av problemlösningar till dessa grundlÀggande element, dÀr du behöver lösa svÄra utmaningar och pussel. Spel som Vex 4 och Vex 5 krÀver snabbt tÀnkande, bra teknik och koordination - för att du ska kunna ta dig igenom de alltmer komplexa nivÄstrukturerna, som Àr fulla av dödliga fÀllor.

Short Life 2 innehÄller ocksÄ dödliga fÀllor, men Àr mycket enklare och innehÄller rolig gore och ragdoll-fysik.

Actionfyllda spel

Det finns gott om enkla actionspel ocksÄ. Du kanske bara vill bara slÀppa lite Änga och ta det lugnt genom att spela spel. Eller sÄ kanske du kÀnner dig för att slÀppa loss i ett blodbad och skapa kaos i spÀnnande 2D-strider. I sÄ fall, kan Stickman Supreme Duelist 2 och Stickman World War vara den typ av kaos som du letar efter.

VÄra actionspel omfattar ett stort antal underkategorier förutom pussel och blodbad. HÀr kan du Àven spela djursimulatorer, slagsmÄl och en uppsjö av plattformsspel.

Action/Ă€ventyrsspel

Action Àr ett vanligt inslag inom Àventyr. Vad vore ett Àventyr utan action? Ingenting. Kolla in vÄra Àventyrsspel för spÀnnande uppslukande resor och utforskning - med eller utan action.

BlÀddra igenom hela utbudet eller prova nÄgra av de rekommenderade spelen. VÄra spel Àr HTML5 och kan spelas direkt i de flesta webblÀsare.


FAQ

Vilken Àr den populÀraste genren Action Spel?

 1. Sandbox City - Cars, Zombies, Ragdolls!
 2. Stickman Battle Fight Warriors
 3. Endless Waves Survival
 4. House of Hazards
 5. 1v1 Battle
 6. Puppet Fighter 2 Player
 7. Ninja Hands
 8. Getaway Shootout
 9. Slash Royal
 10. Slasher

Vilka Àr de bÀsta Action Spel att spela pÄ telefoner och tablets?

 1. Soul Not Found
 2. Getaway Shootout
 3. Bomber Friends
 4. Slasher
 5. Merge Army

Vilka Àr nÄgra underskattade Action Spel?

 1. House of Hazards
 2. Duck Life
 3. Cookie Delivery
 4. Age Of War

Vad Àr Action Spel?

Action Àr en bred kategori av spel, som kommer lyckas fÀngsla dig med konstant spÀnning och underhÄllning. MÄnga actionspel innehÄller en blandning av skjutning, strider och körning, utan att passa en speciell typ. Action/Àventyr Àr ofta en förekommande crossover-genre.


Spela det bĂ€sta online Action Spel gratis pĂ„ CrazyGames, ingen nedladdning eller installation krĂ€vs. 🎼 Spela Sandbox City - Cars, Zombies, Ragdolls! och mĂ„nga fler just nu!
Visa Mer