Logga CrazyGames.se

Fotboll Spel

Kan du bli en fotbollslegend och göra mål precis som Messi och Ronaldo? Ta din chans med vår kollektion av gratis online fotboll spel!

Populära tags

Fotbollsspel har funnits längre än den första spelkonsolen. När tidiga konsoler kom ut, började vi se spel som Fifa och Football Manager på marknaden, där båda nu är enorma spelvarumärken.

Nu kan du spela många olika fotbollsspel i din webbläsare, helt gratis. Njut av dessa spel från bekvämligheten av din dator eller mobila enhet.

Spela i den senaste ligan

Fotbollsspel släpps ofta årligen eftersom saker och ting oftast förändras i den verkliga sportvärlden. Soccer Legends 2021 är ett nytt spel i Soccer Legends-serien som du kan spela solo eller tillsammans med vänner! Du kan också spela i Euro Cup i Soccer Skills: Euro Cup 2021.

Ta straffslag

Vill du ta straffslag? Det finns en rad spel som låter dig ta straffslag eller spela som målvakt. Gå med i topplistan och arbeta dig upp i Penalty Shootout: Multi League eller skjut skott i populära Penalty Shooters 2.

Spela i VM

Om du vill spela fotboll mot några av de största lagen i världen och med full kontroll över spelarna, kolla in Soccer Masters: Euro 2020 och Toon Cup 2019. Dessa spel låter dig styra dina favoritlandslag och ta dem till seger!

När du har lyckats erövra världsfotbollen vill du kanske dra dig tillbaka från planen och istället gå in i ledningen. Kolla in fotbollsledningsspel som Club Manager 2019.

Populära fotbollsspel

I spelvärlden är allt möjligt. Några av de mest kända fotbollsspelen är de som återupplivade genren som till exempelt Rocket League. Det mest populära spelet i det här avsnittet är SocCar, ett spel där du styr bollen med en RC-bil, ungefär som Rocket League.

Fotboll är en så populär sport att den har producerat 100-tals spel för både fans och spelare. Du kan spela i lag mot andra spelare runt om i världen, ta straffslag, återuppleva världscupen och spela som ett djur. Du kan till och med spela fotboll som en superhjälte, något som inte direkt är helt möjligt i den verkliga världen.


FAQ

Vilken är den populäraste genren Fotboll Spel?

 1. Free Kick Classic (3D Free Kick)
 2. Soccer Legends 2021
 3. Penalty Shooters 2
 4. Mini-Caps: Soccer
 5. Pill Soccer
 6. Penalty Kick Wiz
 7. Goalkeeper Wiz
 8. Penalty Shootout: Multi League
 9. Soccer Random
 10. SocCar

Vilka är de bästa Fotboll Spel att spela på telefoner och tablets?

 1. Soccer Legends 2021
 2. Free Kick Classic (3D Free Kick)
 3. Soccer Random
 4. Sports Minibattles
 5. Foot Chinko: Russia 2018

Vad är Fotboll Spel?

Fotbollsspel gör dig redo för planen, där du får spela med proffsen. Styr en eller flera spelare, skjut och gör mål! Oavsett om du uppskattar en gammaldags fotbollsmatch eller om du vill spela fotbollsspel med en unik twist, finns det massor av fotbollsspel att gräva ner dina dubbskor i.


Spela det bästa online Fotboll Spel gratis på CrazyGames, ingen nedladdning eller installation krävs. 🎮 Spela Free Kick Classic (3D Free Kick) och många fler just nu!
Visa Mer