Logga CrazyGames.se
background

Fly Spel

I dessa flyktspel behöver du fly olika byggnader, situationer, öar och fängelsehålor. Spelen kommer att testa din uppfinningsrikedom och dina färdigheter!

Populära tags

Escape Rooms blir virtuellt

Escape room-spel är den mest populära typen av escape-spel. Den här genren tog världen med storm i form av utrymningsrum i verkligheten, där deltagare är tvungna att lösa en rad ledtrådar och gåtor för att fly rummet innan tiden tar slut.

Det finns flera virtuella escape room-spel som du nu kan spela online här på CrazyGames. Det kanske mest populära spelet är Escape or Die av isotronic. Den här utvecklaren har en serie framgångsrika spel i denna genre som även inkluderar Escape or Die 2 och The White Room.

Det finns också omåttligt populära escape room-spel från andra utvecklare, såsom Computer Office Escape och Machine Room Escape.

Skrämmande flyktspel

Escape-spel kombineras ofta med inslag av skräck. Detta lägger till ett extra lager av press och ångest till situationen och spelar på din rädsla för att göra det svårare att tänka klart. Kolla in Creepy Granny Scream: Scary Freddy för en skräckbaserad flyktupplevelse!

Actionfyllda Escape-titlar

Om du gillar flyktspel som serveras med en stor dos av action, då behöver du inte leta längre än Lab Remnants - ett smart indiespel där du spelar som en labbvuxen varelse som störtar sina skapare. Det finns också klassikern Fleeing the Complex från Henry Stickmin-serien.


FAQ

Vilken är den populäraste genren Fly Spel?

 1. Open 100 Doors
 2. Infiltrating the Airship
 3. House Escape: Office
 4. Riot Escape
 5. Vintage Escape
 6. SpiderDoll
 7. The White Room
 8. Fleeing the Complex
 9. The White Room 2
 10. Escape or Die

Vilka är de bästa Fly Spel att spela på telefoner och tablets?

 1. House Escape: Office
 2. The White Room 2
 3. Open 100 Doors
 4. Exhibit of Sorrows
 5. Escape or Die 2

Vad är Fly Spel?

Flyktspel handlar om att fly från en situation genom att använda din problemlösningsförmåga. Syftet är i allmänhet enkelt - fly rummet eller området. Men pusslen och gåtorna kräver snabbt och logiskt tänkande innan tiden rinner ut.


Vi har samlat 178 av de bästa gratis online fly spel spelen. Dessa spel inkluderar onlinespel för både din dator och mobiltelefon, samt bilspel för din Android eller iOS-telefon/iPad. Här har vi spel som 1 - 70, och Open 100 Doors, Infiltrating the Airship, House Escape: Office samt mycket fler gratis spel.
Visa Mer