Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptäckt
Utforska våra spel som är kompatibla med handkontrollen

Biljard spel

Spela biljard online i någon av dessa biljardspel. Bläddra bland dessa gratis biljardspel oavsett om du vill spela mot andra online eller solo, för att hitta ett roligt spel för dig! Sortera efter topp, mest spelade eller nyaste genom att använda filtret.

Vilka är de mest populära poolspelen

Poolspel med 8-bollars pool: Det vanligaste poolspelet i USA. Målet är att göra anspråk på en färg och stoppa alla bollar i fickan, följt av den svarta 8-bollen. De flesta poolspel baseras på denna variant. Populära spel inkluderar 8-bollars biljard och Pool Club.

Du kan också spela den klassiska Flash-titeln Blast Billiards i din webbläsare utan att installera Flash.

Variationer av poolspel

Nio-boll: Ett rotationsspel som endast använder de första 9 kulorna. Spelarna måste träffa den lägst numrerade bollen på bordet, och spelet vinns genom att stoppa den 9:e bollen i fickan.

Treboll: Ett rotationsspel som endast använder tre bollar. Alla bollar ska stoppas i fickan, och spelaren som gör det sista skottet vinner.

En-ficka: Ett strategiskt spel där varje spelare tilldelas en av hörnfickorna på bordet. Den första spelaren som kan stoppa 8 bollar i sin motståndares hörnficka vinner.


FAQ

Vilken är den populäraste genren Biljard spel?

 1. 8 Ball Billiards Classic
 2. Cue Billiard Club
 3. Pool Club
 4. 8 Ball Master
 5. Billiards Pool 8
 6. Pool 8
 7. Mafia Billiard Tricks
 8. Snookey
 9. The Best Russian Billiards
 10. Pool Rush FRVR

Vilka är de bästa Biljard spel att spela på telefoner och tablets?

 1. 8 Ball Billiards Classic
 2. Billiards Pool 8
 3. Pool Rush FRVR
 4. Blast Billiards 4
 5. Pool 8

Vad är Biljard spel?

Biljad är en klassificering och kan även kallas pocket biljard. Det spelas på ett bord med sex hål och här är det meningen att bollarna ska in. Det finns flera biljardspel och varje spel har sin egna specifika regeluppsättning.


Spela det bästa online Biljard spel gratis på CrazyGames, ingen nedladdning eller installation krävs. 🎮 Spela 8 Ball Billiards Classic och många fler just nu!
Visa Mer