Logga CrazyGames.se

Biljard spel

Spela biljard online i någon av dessa biljardspel. Bläddra bland dessa gratis biljardspel oavsett om du vill spela mot andra online eller solo, för att hitta ett roligt spel för dig! Sortera efter topp, mest spelade eller nyaste genom att använda filtret.

Populära tags

Vilka är de mest populära biljardspelen?

Det vanligaste biljadspelet i Amerika är 8-ball pool. Målet är attMålet är att slå ner bollarna efter din färg och få i alla bollar för att till sist få i den svarta 8-bollen. De flesta biljardspel är baserade på denna variant. 8 Ball Billiards och Pool Club är två populära spel.

Du kan också spela det klassiska Flash spelet Blast Billiards i din webbläsare, utan att du behöver installera Flash.

Biljardvarianter

Nio bollar biljard: Ett rotationsspel som använder de första 9 bollarna. Spelarna måste slå i de lägsta siffrorna på bordet och spelet är vunnet när den 9:e bollen är nere.

Tre bollar biljardl: Ett rotationsspel som endast använder tre bollar. Alla bollar ska vara nere och spelaren med det sista skottet vinner.

En boll biljard: Ett strategiskt spel där varje spelare blir tilldelade en av korgarna på bordet. Den första spelaren som får ner 8 bollar i motståndarens hörnkorg vinner spelet.


FAQ

Vilken är den populäraste genren Biljard spel?

 1. 8 Ball Billiards Classic
 2. Cue Billiard Club
 3. Pool 8
 4. Pool Club
 5. 8 Ball Master
 6. Billiards Pool 8
 7. Snookey
 8. Mafia Billiard Tricks
 9. Speed Pool King
 10. Pool Rush FRVR

Vilka är de bästa Biljard spel att spela på telefoner och tablets?

 1. 8 Ball Billiards Classic
 2. Blast Billiards 4
 3. Billiards Pool 8
 4. Pool 8
 5. Pool Club

Vad är Biljard spel?

Biljad är en klassificering och kan även kallas pocket biljard. Det spelas på ett bord med sex hål och här är det meningen att bollarna ska in. Det finns flera biljardspel och varje spel har sin egna specifika regeluppsättning.


Spela det bästa online Biljard spel gratis på CrazyGames, ingen nedladdning eller installation krävs. 🎮 Spela 8 Ball Billiards Classic och många fler just nu!
Visa Mer