Klick Spel

Spela några av dom bästa klickspelen som Cookie Clicker, Adventure Capitalist och liknande spel. Alla speltyper har långsamma och intensiva varianter.

Ta dig ifrån jorden för att rädda mänskligheten i Destination Kepler, genom att skjuta och uppgradera din väg till en obebodd planet. Slit ner hus och förstör byar i det snabba och dödliga Zombidle. Bygg din arme för att ta över legendariska militärfordon i RTS spelet Immense Army, eller lev livet som en hjälte i Hero Simulator.

Gillar du inte snabba action spel? Inga problem! Bygg ditt egna företag för att tillslut bli president i Donald Trump eller, Billionaire President. Vill du ha makt på en mindre skala? Testa Idle City upgrade. Med över 150 olika spel så har vi garanterat ett klickäventyr som du kommer att gilla!

Några av våra andra populära klickspel är Doge Miner 2, Tube clicker och Grindcraft. Doge Miner 2 är ett roligt idle klickspel som är baserat på den legendariska Doge memen - du måste hjälpa Doge samla ihop mynt för att skicka en raket till månen. Tube Clicker är ett spel som låter dig förverkliga din dröm om att bli en Youtube Stjärna. Du måste skapa en mängd olika videos för att få prenumeranter och visningar så du kan köpa uppgraderingar och marknadsföring. Sist men inte minst så har vi Grindcraft som är baserat på det ikoniska Minecraft och går ut på att samla material och skapa alla spelets föremål.

Vi är stolta över kvalitén vi levererar, och det är därför våra spel använder WebGL och Flash för den bästa spelupplevelsen. Det fungerar med nästan alla webbläsare eller med ett enkelt plugin, alla spel är garanterat utmärkta och fantastiskt roliga! Oavsett vad du letar efter så finns det nästan oändligt med val. Det spelar ingen roll hur mycket eller lite tid du har, det går snabbt och det är enkelt att ta en välförtjänt paus under dagen. Så vad väntar du på? Äventyr och framgång väntar dig!


FAQ

Vilken är den populäraste genren Klick Spel?

 1. Candy Clicker 2
 2. Doge Miner 2
 3. Stone Idle
 4. Planet Clicker
 5. More Ore
 6. Video Game Tycoon
 7. Pop It Idle
 8. Room Clicker
 9. Cupcake Clicker
 10. Idle Mobs Farm

Vilka är de bästa Klick Spel att spela på telefoner och tablets?

 1. Doge Miner 2
 2. Candy Clicker
 3. Pokemon Clicker
 4. Idle Dice
 5. Apple Tree Idle 2

Vad är Klick Spel?

Klickspel är en spelgenre som går ut på att peka och klicka. Genren föddes 2013 när Cookie Clicker lanserades och har sedan dess växt till hundratals spel.

Vi har samlat 245 av de bästa gratis online klick spel spelen. Dessa spel inkluderar onlinespel för både din dator och mobiltelefon, samt bilspel för din Android eller iOS-telefon/iPad. Här har vi spel som 1 - 70, och Candy Clicker 2, Doge Miner 2, Planet Clicker samt mycket fler gratis spel.
Visa Mer