Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Klick Spel

Ha det skoj nÀr du spelar pÄ dussintals av de bÀsta klickspelen online i speltrender som Cookie Clicker och Adventure Capitalist. Dessa klickspel inkluderar inkrementella och avkopplade spel.

Vad Àr ett klickspel?

Resan i ett klickspel börjar ofta med en ödmjuk början. Du klickar upprepade gÄnger för att producera en resurs eller tjÀna valuta tills du har tillrÀckligt med pengar för att köpa den första uppgraderingen. DÀrifrÄn fortsÀtter du att lÀgga till uppgraderingar till din produktion för att öka produktionen och intÀkterna.

Vissa klickspel Àr mer jobbiga Àn andra och mÄnga ger dig en tomgÄngsbonus om du bestÀmmer dig för att lÀmna spelet och sedan vÀlja att komma tillbaka.

Ett vÀldigt grinigt, men tillfredsstÀllande klickspel Àr Babel Tower, ett spel dÀr du bygger Babels berömda torn sten för tegel för att nÄ spÀnnande nya höjder.

Att klicka blir ett inaktivt spel

NÀr du vÀl nÄr en viss punkt i mÄnga klickspel blir det onödigt att klicka. Det Àr dÄ ett klickspel blir ett inaktivt spel. SÄ smÄningom lever du din dröm om att ha ett helautomatiskt arbetsflöde, som kommer ge dig stora kassar med pengar.

Om du vill sÀtta fart pÄ den drömmen och fÄ den att bli uppfylld pÄ nÄgra timmar snarare Àn en livstid, kolla in dessa tomgÄngstitlar:

 • I want to be a billionare 2
 • Idle Mining Empire
 • Idle Zoo

Liknande genrer

Oavsett vilken typ av klickspel som du letar efter, kan du hitta alla spel hos oss hÀr. Men om du vill förfina din sökning lite ytterligare, kolla in dessa kategorier:

 • Idle spel
 • Inkrementella spel
 • Uppgradera spel

FAQ

Vilken Àr den populÀraste genren Klick Spel?

 1. Crusher Clicker
 2. Capybara Clicker
 3. Leek Factory Tycoon
 4. Planet Clicker 2
 5. Noob Basketball Clicker
 6. Progress Knight
 7. MergeMine Idle
 8. Candy Clicker 2
 9. Planet Evolution: Idle Clicker
 10. Craft Drill Clicker

Vilka Àr de bÀsta Klick Spel att spela pÄ telefoner och tablets?

 1. Clock Clicker
 2. Lunar Atoms Tycoon
 3. Crusher Clicker
 4. Chipuzik's Evolution
 5. Slime Farm Remake

Vad Àr Klick Spel?

Klickspel betyder att du pekar och klickar med musen, för att fÄ kontinuerliga belöningar i spelet. Om du anvÀnder mobilen kallas det ibland för ett tryckspel. Spel som Cookie Clicker har gjort klickspel enormt populÀra och nu har denna beroendeframkallande genre utvecklats och smÀlt samman med flera andra.


Spela det bĂ€sta online Klick Spel gratis pĂ„ CrazyGames, ingen nedladdning eller installation krĂ€vs. 🎼 Spela Crusher Clicker och mĂ„nga fler just nu!
Visa Mer