Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptäckt
Utforska våra spel som är kompatibla med handkontrollen

Klick Spel

Ha det skoj när du spelar på dussintals av de bästa klickspelen online i speltrender som Cookie Clicker och Adventure Capitalist. Dessa klickspel inkluderar inkrementella och avkopplade spel.

Populära spel

Vad är ett klickspel?

Resan i ett klickspel börjar ofta med en ödmjuk början. Du klickar upprepade gånger för att producera en resurs eller tjäna valuta tills du har tillräckligt med pengar för att köpa den första uppgraderingen. Därifrån fortsätter du att lägga till uppgraderingar till din produktion för att öka produktionen och intäkterna.

Vissa klickspel är mer jobbiga än andra och många ger dig en tomgångsbonus om du bestämmer dig för att lämna spelet och sedan välja att komma tillbaka.

Ett väldigt grinigt, men tillfredsställande klickspel är Babel Tower, ett spel där du bygger Babels berömda torn sten för tegel för att nå spännande nya höjder.

Att klicka blir ett inaktivt spel

När du väl når en viss punkt i många klickspel blir det onödigt att klicka. Det är då ett klickspel blir ett inaktivt spel. Så småningom lever du din dröm om att ha ett helautomatiskt arbetsflöde, som kommer ge dig stora kassar med pengar.

Om du vill sätta fart på den drömmen och få den att bli uppfylld på några timmar snarare än en livstid, kolla in dessa tomgångstitlar:

 • I want to be a billionare 2
 • Idle Mining Empire
 • Idle Zoo

Liknande genrer

Oavsett vilken typ av klickspel som du letar efter, kan du hitta alla spel hos oss här. Men om du vill förfina din sökning lite ytterligare, kolla in dessa kategorier:

 • Idle spel
 • Inkrementella spel
 • Uppgradera spel

FAQ

Vilken är den populäraste genren Klick Spel?

 1. Capybara Clicker 2
 2. Capybara Clicker
 3. Fishing Clicker 3D
 4. Leek Factory Tycoon
 5. Clock Clicker
 6. Planet Evolution: Idle Clicker
 7. Merging Gears
 8. Planet Clicker 2
 9. Candy Clicker 2
 10. Idle Printers 2

Vilka är de bästa Klick Spel att spela på telefoner och tablets?

 1. Idle Dice
 2. Clock Clicker
 3. Candy Clicker 2
 4. Revolution Idle X
 5. MergeMine Idle

Vilka är några underskattade Klick Spel?

 1. Capybara Clicker
 2. Doge Miner

Vad är Klick Spel?

Klickspel betyder att du pekar och klickar med musen, för att få kontinuerliga belöningar i spelet. Om du använder mobilen kallas det ibland för ett tryckspel. Spel som Cookie Clicker har gjort klickspel enormt populära och nu har denna beroendeframkallande genre utvecklats och smält samman med flera andra.


Spela det bästa online Klick Spel gratis på CrazyGames, ingen nedladdning eller installation krävs. 🎮 Spela Capybara Clicker 2 och många fler just nu!
Visa Mer