Sport Spel

Fotboll Spel

Basketspel

FAQ

Vilken är den populäraste genren Sport Spel?

 1. Basketball Stars
 2. Backflip Dive 3D
 3. SocCar
 4. Soccer Masters: Euro 2020
 5. Basketball Legends 2020
 6. 4th and Goal 2019
 7. Tap-Tap Shots
 8. BasketBros
 9. Basket Random
 10. The Bowling Club

Vilka är de bästa Sport Spel att spela på telefoner och tablets?

 1. Basketball Stars
 2. Backflip Dive 3D
 3. SocCar
 4. Soccer Masters: Euro 2020
 5. Basketball Legends 2020

Vad är Sport Spel?

Med sportspel så kan du spela alla dina favoritsporter på många olika sätt. I några spel så kontrollerar du en spelare, och i andra så så kontrollerar du ett helt lag. Majoriteten av sportspelen är i 3D men det finns några i 2D!


I sportspel så kan du idrotta med din mus och tangentbord. Du kan spela dina favoritsporter på en mängd knasiga sätt. Spring, sparka och hoppa din väg till vinsten! Från klassiker som fotboll till mer actionfyllda snabba spel som skateboarding! Ta en titt på våra sportspel, vi har väldigt många häftiga och unika spel. Så oavsett vad du än letar efter för spel så kommer du att hitta några nya fantastiska sportspel här!

Testa att spela tennis utan händer i Sports Heads Tennis eller testa ett av våra andra Sports Heads spel. Studsa runt som en studsboll medan du försöker träffa en basketkorg i spel som Basketball Legends och Dunkers. Om du är sugen på ett fantastiskt 2D spel, testa något av våra skateboard spel.

Knasiga spel är roliga, men ibland är det kul med lite mer realistiska spel. Du kan öva på din körning genom genom att hoppa av plattformar och och stenar i Flip Diving. Se ditt lag ovanifrån medan du spelar i 4th and Goal 2016. Slå ett par homeruns med det realistiska 3D spelet Smash and Blast Baseball 2.

Tack vare WebGL och Flash så har du de bästa spelen enkelt tillgängliga i din webbläsare. Så damma av din uniform, samla ihop din utrustning och gör dig redo. Vi lovar dig att det finns något för alla!


Vi har samlat 404 av de bästa gratis online sport spel spelen. Dessa spel inkluderar onlinespel för både din dator och mobiltelefon, samt bilspel för din Android eller iOS-telefon/iPad. Här har vi spel som 1 - 70, och Basketball Stars, Backflip Dive 3D, SocCar samt mycket fler gratis spel.
Visa Mer