Logga CrazyGames.se

Äventyr Spel

Åk ivĂ€g pĂ„ spĂ€nnande Ă€ventyr till fiktiva fantasyvĂ€rldar och verkliga platser, i vĂ„r samling av Ă€ventyrsspel online. BlĂ€ddra i samlingen för textĂ€ventyr, till de bĂ€sta Ă€ventyren som du kan uppleva digitalt, eller med berĂ€ttelser som bĂ„de griper och underhĂ„ller.

PopulÀra tags

Utforska vÀrldar

Vad Àr det som gör ett Àventyr till ett Àventyr? Utforskning. Man kan sÀga att en del av spÀnningen i ett Àventyrsspel Àr att upptÀcka nya vÀrldar.

Monster Sancturay Àr ett spÀnnande spel som lÄter dig göra just detta. Du kommer att svepas med pÄ uppdrag genom urÄldriga grottor, isiga landskap och vackra skogar. Du samlar och slÄss mot monster i ett genomgripande spel med en blandning av rollspel och PvP-kamp, allt i en 2D-vÀrld.

Naturligtvis finns det en tydlig korsning med rollspel och Àventyrsspel, eftersom RPG-spel nÀstan alltid innehÄller en progressiv karaktÀrsutveckling och en uppsjö av Àventyr.

Bygg ett imperium

Du behöver inte vara nere pÄ marken eller i huvudpersonens skor, för att njuta av ett Àventyr. Du kan vara i himlen och dra i civilisationens trÄdar som en vÀlvillig marionettspelare.

Ja, vi talar om strategispel. Skillnaden Àr att du i stÀllet för att utveckla en karaktÀr, utvecklar du en civilisation. Dessa toppstyrda RTS-spel innebÀr strategiskt tÀnkande med större perspektiv nÀr du tar itu med samhÀllets ekonomiska problem och i mÄnga fall Àven bygger upp en militÀrmakt.

Om det hÀr lÄter som ett Àventyr för dig, finns det nÄgra bra spel att tÀnka pÄ. Om du vill bygga upp en fridfull vÀrld kan du kolla in Final Earth 2, ett avkopplande vertikalt stadsbyggnadsspel som utspelar sig i rymden. Musiken Àr ocksÄ riktigt avslappnad.

Om du vill göra en fullstÀndig vÀrldsherravÀlde via en MMO-strategi, Àr Battle for the Galaxy och Goodgame Empire tvÄ vÀlkÀnda alternativ. Du kan bygga ett imperium i bÄda dessa spel, men det Àr ocksÄ mycket fokus pÄ strider.

Gratis Àventyrsspel för alla

Äventyr omfattar ett brett spektrum av spel. Vare sig du gillar att oskyldigt utforska nya vĂ€rldar, underhĂ„lla dig med actionfyllda Ă€ventyr eller att bygga imperier - finns det ett Ă€ventyr för dig pĂ„ CrazyGames. Du kanse bara bara vill vandra runt pĂ„ jorden som en hĂ€st i Horse Simulator. De flesta av vĂ„ra spel anvĂ€nder HTML5 och alla spel Ă€r tillgĂ€ngliga för att spelas i din webblĂ€sare, direkt och gratis.


FAQ

Vilken Ă€r den populĂ€raste genren Äventyr Spel?

 1. Captains Idle
 2. Horror Tale
 3. 911: Cannibal
 4. Monster Sanctuary
 5. Dog Simulator 3D
 6. Escape or Die
 7. Spooky Island
 8. Horror Tale 2: Samantha
 9. Game Cafe Escape
 10. Horse Simulator 3D

Vilka Ă€r de bĂ€sta Äventyr Spel att spela pĂ„ telefoner och tablets?

 1. Keep Out
 2. Steve's World
 3. Video Studio Escape
 4. Game Cafe Escape
 5. Space Museum Escape

Vilka Ă€r nĂ„gra underskattade Äventyr Spel?

 1. Scarred

Vad Ă€r Äventyr Spel?

Äventyrsspel Ă€r oftast ett övertygande berĂ€ttelsedrivet spel. Ge dig ut pĂ„ resor genom ljuvliga landskap. Samla saker och lös pussel för att nĂ„ nĂ€sta Ă€ventyr. Bygg imperier och civilisationer, eller överlev och utforska terrĂ€ngen av farliga sandlĂ„devĂ€rldar.


Spela det bĂ€sta online Äventyr Spel gratis pĂ„ CrazyGames, ingen nedladdning eller installation krĂ€vs. 🎼 Spela Captains Idle och mĂ„nga fler just nu!
Visa Mer