Äventyr Spel

Åk iväg på spännande äventyr till fiktiva fantasyvärldar och verkliga platser, i vår samling av äventyrsspel online. Bläddra i samlingen för textäventyr, till de bästa äventyren som du kan uppleva digitalt, eller med berättelser som både griper och underhåller.

Utforska världar

Vad är det som gör ett äventyr till ett äventyr? Utforskning. Man kan säga att en del av spänningen i ett äventyrsspel är att upptäcka nya världar.

Monster Sancturay är ett spännande spel som låter dig göra just detta. Du kommer att svepas med på uppdrag genom uråldriga grottor, isiga landskap och vackra skogar. Du samlar och slåss mot monster i ett genomgripande spel med en blandning av rollspel och PvP-kamp, allt i en 2D-värld.

Naturligtvis finns det en tydlig korsning med rollspel och äventyrsspel, eftersom RPG-spel nästan alltid innehåller en progressiv karaktärsutveckling och en uppsjö av äventyr.

Bygg ett imperium

Du behöver inte vara nere på marken eller i huvudpersonens skor, för att njuta av ett äventyr. Du kan vara i himlen och dra i civilisationens trådar som en välvillig marionettspelare.

Ja, vi talar om strategispel. Skillnaden är att du i stället för att utveckla en karaktär, utvecklar du en civilisation. Dessa toppstyrda RTS-spel innebär strategiskt tänkande med större perspektiv när du tar itu med samhällets ekonomiska problem och i många fall även bygger upp en militärmakt.

Om det här låter som ett äventyr för dig, finns det några bra spel att tänka på. Om du vill bygga upp en fridfull värld kan du kolla in Final Earth 2, ett avkopplande vertikalt stadsbyggnadsspel som utspelar sig i rymden. Musiken är också riktigt avslappnad.

Om du vill göra en fullständig världsherravälde via en MMO-strategi, är Battle for the Galaxy och Goodgame Empire två välkända alternativ. Du kan bygga ett imperium i båda dessa spel, men det är också mycket fokus på strider.

Gratis äventyrsspel för alla

Äventyr omfattar ett brett spektrum av spel. Vare sig du gillar att oskyldigt utforska nya världar, underhålla dig med actionfyllda äventyr eller att bygga imperier - finns det ett äventyr för dig på CrazyGames. Du kanse bara bara vill vandra runt på jorden som en häst i Horse Simulator. De flesta av våra spel använder HTML5 och alla spel är tillgängliga för att spelas i din webbläsare, direkt och gratis.


FAQ

Vilken är den populäraste genren Äventyr Spel?

 1. Paper Minecraft
 2. Minecraft Classic
 3. Infiltrating the Airship
 4. Adventure Miner
 5. Wood Farmer
 6. Havendock
 7. Escaping the Prison
 8. Aground
 9. Fleeing the Complex
 10. Parrot Simulator

Vilka är de bästa Äventyr Spel att spela på telefoner och tablets?

 1. Little Alchemy 2
 2. Diamond Hunt Mobile
 3. Escaping the Prison
 4. Steve's World
 5. Total Darkness

Vad är Äventyr Spel?

Äventyrsspel är oftast ett övertygande berättelsedrivet spel. Ge dig ut på resor genom ljuvliga landskap. Samla saker och lös pussel för att nå nästa äventyr. Bygg imperier och civilisationer, eller överlev och utforska terrängen av farliga sandlådevärldar.


Vi har samlat 411 av de bästa gratis online äventyr spel spelen. Dessa spel inkluderar onlinespel för både din dator och mobiltelefon, samt bilspel för din Android eller iOS-telefon/iPad. Här har vi spel som 1 - 70, och Paper Minecraft, Minecraft Classic, Infiltrating the Airship samt mycket fler gratis spel.
Visa Mer