Logga CrazyGames.se

.io Spel

Slåss mot andra spelare i alla de senaste .io-spelen. Njut av originaltitlar som Slither.io och nya .io-spel som Betrayal.io, Shell Shockers, Krunker och Smash Karts. Du kan sortera den här IO-spellistan efter de senaste, mest spelade och bästa .io-spelen - med hjälp av filtret.

Populära tags

IO-spel och dess framväxt

Det första .io-spelet var Agar.io. Det utvecklades av Matheus Valadares 2015 och fick stor popularitet genom internet forumet 4chan. Spelet kretsar kring celler som växer, genom att äta agar och konsumera andra spelare. Några månader efter lanseringen förvärvades spelet av Miniclip och en ny spel-genre började växa fram - som bygger på det ödmjuka domän-tillägget .io.

Spelen som följde fokuserade på den tillväxt mekanik som gjorde Agar så populärt och stärkte idén om .io som en genre, inte bara ett domäntillägg. Slither.io var ett av dessa spel, med samma enkla (men beroendeframkallande) koncept - men med ormar. Nu finns det spel som växer som Little Big Snake som tar konceptet vidare, med nivå- och skicklighetssystem som ger ett enormt återspelningsvärde.

Hur du spelar .IO-spel

Många .io-spel bygger fortfarande på utveckla din karaktär genom att äta mat och döda andra spelare. Nå toppen av topplistan genom att göra detta upprepade gånger, tills du är störst! De flesta IO-spel har:

 • En stor online multiplayer-arena med en konkurrenskraftig topplista.
 • Enkel mekanik som gör det möjligt för vem som helst att spela.
 • Spelare som äter mat och även ofta andra spelare, för att växa sig större.
 • Det handlar mest om att överleva de starkaste, men ibland finns det även samarbete.

Nyaste .IO-spelen

.io-spel har vuxit kraftigt och omfattar nu alla typer av spel, från FPS-spel som Shell Shockers till överlevnad spelet Battle Royale, Zombs Royale.

Några av de senaste .io-spelen är följande: Smash Karts och det fantastiskt futuristiska FPS-spelet Ev.io. Båda spelen släpptes 2020 eller 2021 och har redan fått stor spridning på CrazyGames. Kolla in DuckPark.io och Hungry Shark Arena - ett Ubisoft Nano-spel, om du vill spela två av de nyaste och mest fantastiska .io-spelen som finns tillgängliga.

De flesta .io-spel fungerar smidigt på mobila enheter och datorer, eftersom kontrollerna är lätta att lära sig. Bläddra igenom hela samlingen på den här sidan för alla .io-spel och se till att komma tillbaka regelbundet för de senaste och bästa webbläsarbaserade .io-spelen!


FAQ

Vilken är den populäraste genren .io Spel?

 1. Bloxd.io
 2. Cubes 2048.io
 3. Smash Karts
 4. Shell Shockers
 5. Kirka.io
 6. EvoWars.io
 7. Ships 3D
 8. Rocket Bot Royale
 9. Stabfish 2
 10. Snake.io

Vilka är de bästa .io Spel att spela på telefoner och tablets?

 1. Bloxd.io
 2. Cubes 2048.io
 3. Kirka.io
 4. Teamball.io
 5. EvoWars.io

Vilka är några underskattade .io Spel?

 1. Stickman Warriors
 2. 1v1.LOL
 3. Tanx
 4. Splix.io
 5. Krunker

Vad är .io Spel?

IO-spel är onlinespel i realtid som du kan spela gratis i din webbläsare. Det vanligaste temat bland .io-spel är online multiplayerspel. Utöver det är spel som dessa mestadels baserade på domäntillägget .io, som står för 'Indian Ocean'. Toppdomäntillägget är populärt bland många mjukvaruingenjörer eftersom IO är en förkortning för 'Input/Output' - en vanlig term inom datoranvändning.


Spela det bästa online .io Spel gratis på CrazyGames, ingen nedladdning eller installation krävs. 🎮 Spela Bloxd.io och många fler just nu!
Visa Mer