Logga CrazyGames.se

Skjut Spel

Vi har många typer av skjutspel! Här kan du spela allt från 3D FPS, till 2D vapenspel.

Populära tags

Våra skjutspel

Här hittar du spel som går ut på att bli av med så många fiender som möjligt, tillsammans med häftiga vapen. Vi har många olika typer av skjutspel, alltifrån förstapersonskjutare (FPS) som är inspirerade av Call of Duty - till knasiga sidscrollande 2D spel. Oavsett om du vill ta dig ann fiender i en 3D miljö, eller gå tillbaka i tiden med våra 16-bit spel - så finns det hos oss många olika alternativ att välja mellan!

Multiplayer skjutspel

Multiplayer skjutspel är spel där du möter riktiga spelare i realtid. De här spelen är väldigt populära, eftersom det är betydligt roligare att skjuta riktiga spelare än datorer. Många av våra skjutspel har multiplayer möjlighet. Några kända förstapersonskjutare (FPS) är Bullet Force och Combat Reloaded.

 • Combat Reloaded är ett fantastiskt multiplayer förstapersonskjutare (FPS) som liknar Counter strike spelen.
 • Advanced Pixel Apocalypse 3 är ett liknande multiplayer spel, fast med en fantastisk Minecraft 3D grafik. Du slåss med häftiga pixelvapen mot andra spelare - eller emot zombies!
 • Sist men inte minst har vi Bullet Force. Det här förstapersonskjutare (FPS) spelet liknar Call of Duty serien. Detta spel är intensivt och har ett högt tempo. Skjut din väg igenom diverse miljöer och kämpa för att vinna.

Minecraft skjutspel

Vad händer om du kombinerar Minecraft grafik, med ett förstapersonskjutare (FPS) spel? Du får fantastiska skjutspel som Crazy Pixel Apocalypse, WorldZ, or Zombiecraft.io. Dessa skjutspel har samma blockiga grafik som populariserades av Minecraft.

Stickman skjutspel

Att skjuta stickmen är kul och därför finns det väldigt många olika typer av stickman skjutspel att välja mellan. Några kända spel är Javelin Fighting, the Sift Heads series, och så klart Stick Quad 4. I dessa spel så möter du lite mer ovanliga fiender, lika smala och farliga.

Zombie skjutspel

Om du inte är en multiplayer person, så kanske du ändå gillar att skjuta zombien! Det finns alltid många, fula, och enkla måltavlor. Zombie Hunters är ett bra exempel på ett populärt zombie skjutspel. Varför inte testa golva lite zombies i det fantastiska 2D spelet Zombotron? Det är svårt att inte gilla ett spel med ett namn som det.

Andra skjutspel

Vi nämnde några kända genrer av skjutspel, men det finns många fler! Se vad som händer när Minecraft blandas med Medal of Honor i Pixel Warfare. Är retrospel mer din grej? Testa i så fall Tank Trouble! Du kan även testa dina skickligheter i det roliga och beroendeframkallande western-spelet Gunblood

Generellt

Alla spel använder WebGL eller Flash teknik. Spelen är enkla att komma in i och fungerar på alla moderna webbläsare. Så vad nu din favoritstil än är, kommer du garanterat att hitta något spel som du gillar. Finns det något bättre än att kunna spela fantastiska spel, utan en överdrivet dyr hårdvara? Intensiva fighter, envisa fiender och galna utmaningar väntar dig!


FAQ

Vilken är den populäraste genren Skjut Spel?

 1. BuildNow GG
 2. Bullet Force
 3. Air Wars 3
 4. Downtown 1930s Mafia
 5. Forward Assault Remix
 6. Assault Bots
 7. Time Shooter 2
 8. Funny Shooter 2
 9. Air Wars 2
 10. Met Rage

Vilka är de bästa Skjut Spel att spela på telefoner och tablets?

 1. Zombie Hunters Online
 2. Subway Clash Remastered
 3. Dead Zed
 4. Hold Your Fire!
 5. Subway Clash 2

Vilka är några underskattade Skjut Spel?

 1. My Friend Pedro
 2. Chicken Invaders

Vad är Skjut Spel?

I skjutspel, så behöver spelaren slåss mot fiender med ett, eller fler vapen. Spelen körs oftast med musen och kommer testa spelarens reflexer och reaktionsförmåga. Skjutspel kan vara allt ifrån vanliga 3D FPS, till knasiga sidscrollande zombiespel. Spelen är enkla att lära sig och är roliga att spela.


Vi har samlat 490 av de bästa gratis online skjut spel spelen. Dessa spel inkluderar onlinespel för både din dator och mobiltelefon, samt bilspel för din Android eller iOS-telefon/iPad. Här har vi spel som 1 - 70, och BuildNow GG, Bullet Force, Air Wars 3 samt mycket fler gratis spel.
Visa Mer