Skjut Spel

Vi har många typer av skjutspel, alltifrån 3D FPS till 2D vapenspel.

Våra Skjutspel

Här hittar du spel som går ut på att bli av med så många fiender som möjligt med häftiga vapen. Vi har många olika typer av skjutspel, alltifrån förstapersonskjutare(FPS) som är inspirerade av Call of Duty till knasiga sidscrollande 2D spel. Oavsett om du vill ta dig ann fiender i en 3D miljö eller gå tillbaka i tiden med våra 16-bit spel, så finns det många alternativ!

Multiplayer Skjutspel

Multiplayer skjutspel är spel där du möter riktiga spelar i realtid. Dom här spelen är väldigt populära eftersom det är betydligt roligare att skjuta riktiga spelare än datorer. Många av våra skjutspel har multiplayer. Några kända förstapersonskjutare(FPS) är Bullet Force och Combat Reloaded.

 • Combat Reloaded är ett fantastiskt multiplayer förstapersonskjutare(FPS) som liknar Counter strike spelen.
 • Advanced Pixel Apocalypse 3 är ett liknande multiplayer spel, fast med en fantastisk Minecraft 3D grafik. Du slåss med häftiga pixelvapen emot andra spelare eller emot zombies!
 • Och sist men inte minst har vi Bullet Force. Det här förstapersonskjutare(FPS) spelet liknar Call of Duty serien, spelet är intensivt och har ett högt tempo. Skjut din väg igenom diverse miljöer och kämpa för vinsten.

Minecraft Skjutspel

Vad händer om du kombinerar Minecraft grafik med ett förstapersonskjutare(FPS) spel? Du får fantastiska skjutspel som Crazy Pixel Apocalypse, WorldZ, or Zombiecraft.io. Dessa skjutspel har samma blockiga grafik som populariserades av Minecraft.

Stickman Skjutspel

Att skjuta stickmen är kul, och därför finns det väldigt många olika typer av stickman skjutspel. Några kända spel är Javelin Fighting, the Sift Heads series, och så klart Stick Quad 4. I dessa spel så möter du lite mer ovanliga fiender, lika smala och farliga.

Zombie Skjutspel

Om du inte är en multiplayer person så kanske du ändå gillar att skjuta zombien! Dom är alltid många, fula, och enkla måltavlor. Zombie Hunters är ett bra exempel på ett populärt zombie skjutspel. Varför inte testa golva lite zombies i det fantastiska 2D spelet Zombotron. Det är svårt att inte gilla ett spel med ett det namnet.

Andra Skjutspel

Vi nämnde några kända genrer av skjutspel men det många fler! Se vad som händer när Minecraft blandas med Medal of Honor i Pixel Warfare. Är retro spel mer din grej? Testa Tank Trouble! Testa dina skickligheter i det roliga och beroendeframkallande western-spelet Gunblood

Generellt

Alla spelen använder WebGL eller Flash. Spelen är enkla att kom in i och fungerar på alla moderna webbläsare. Så vad än din favoritstil än är så kommer du garanterat att hitta något som du gillar. Finns det något bättre än att kunna spela fantastiska spel utan överdrivet dyr hårdvara? Intensiva fighter, envisa fiender och galna utmaningar väntar dig!


FAQ

Vilken är den populäraste genren Skjut Spel?

 1. BuildNow GG
 2. Bullet Force
 3. Downtown 1930s Mafia
 4. Forward Assault Remix
 5. Air Wars 3
 6. Assault Bots
 7. Hunter and Props
 8. Winter Clash 3D
 9. Air Wars 2
 10. Stickman Prison: Counter Assault

Vilka är de bästa Skjut Spel att spela på telefoner och tablets?

 1. Subway Clash Remastered
 2. Metal Guns Fury
 3. Drunken Duel 2
 4. Dead Zed
 5. Subway Clash 2

Vad är Skjut Spel?

I skjutspel så slåss spelaren emot fiender med ett eller fler vapen. Spelen spelas oftast med musen och testar spelarens reflexer och reaktionsförmåga. Skjutspel kan vara allt ifrån vanliga 3D FPS till knasiga sidscrollande zombiespel. Spelen är enkla att lära sig och är roliga att spela.

Vi har samlat 479 av de bästa gratis online skjut spel spelen. Dessa spel inkluderar onlinespel för både din dator och mobiltelefon, samt bilspel för din Android eller iOS-telefon/iPad. Här har vi spel som 1 - 70, och BuildNow GG, Bullet Force, Downtown 1930s Mafia samt mycket fler gratis spel.
Visa Mer