Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptäckt
Utforska våra spel som är kompatibla med handkontrollen

Stickman Spel

Hoppa, tävla, skjut och slåss din väg igenom vår fantastiska lista av stickman spel!

Populära spel

Dom mest populära stickman spelen liknar andra generellt populära spel. Det betyder att det finns mer stickman spel i genrer som 2D plattform, fighting spel, och skjut spel. Det är ju dom kategorierna som är mest spännande.

Stickman Fighting Spel

Så vad finns det för bra stickman fighting spel? Stickman Fighting 3D är ett populärt 1v1 fighting spel med episka kombos och attacker som liknar dom bästa 3D fighting spelen.

Om du istället föredrar att gå ner för gatan och kontinuerligt slå ner busar med alla vapen som du kan få tag på, testa Stickman Street Fighting .

Stickman Skjut Spel

Det finns alltid många olika typer av stickman skjut spel. Speciellt krypskytt spel, av någon konstig anledning. Många av dom här spelen går ut på att ta ut måltavlor med ditt gevär. Några exempel som spelen brukar likna är Elite Sniper och det populära Clear Vision 2.

Henry Stickmin

Dom mest populära spelen i stickman genren är Henry Stickmin spelen. Den här samlingen har blivit en kult klassiker, som många Youtubers spelar, eftersom att alla älskar spelet. Spelets handling är en action parodi baserad på valen du gör under spelets gång. Fleeing the Complex och Escaping the Prison två roliga Henry Stickmin spel som du borde testa.

Mer Stickman Spel

Som du kanske ser så finns det flera sidor av stickman spel som du kan välja mellan, vi är säkra på att du kommer hitta någon spel som du älskar. Många av dom här spelen passar inte in i kriterierna av dom vanliga genrerna, som Stickman Warriors,som har samma väx mekanism som många io spel.


FAQ

Vilken är den populäraste genren Stickman Spel?

 1. Ragdoll Archers
 2. Stickman Destruction 3 Heroes
 3. Archer Ragdoll Masters
 4. Stickman Battle Fight Warriors
 5. Jailbreak: Hide or Attack!
 6. Man Runner 2048
 7. Stickman Escape School
 8. Stickman Zombie Annihilation
 9. Stickman WW2
 10. Shadow Bullet

Vilka är de bästa Stickman Spel att spela på telefoner och tablets?

 1. Ragdoll Archers
 2. Archer Ragdoll Masters
 3. Idle Business Tycoon 3D
 4. Stickman Epic
 5. Stickman Miners Wars

Vad är Stickman Spel?

Det finns stickman spel i alla genrer. Den enda skillnaden är att du spelar som en stickman. Det finns FPS spel, 2D plattformsspelet, bilspel, RPG spel, och till och med flerspelare-spel med 3D grafik. Alla av dom här spelen har stickman karaktärer.

Spela det bästa online Stickman Spel gratis på CrazyGames, ingen nedladdning eller installation krävs. 🎮 Spela Ragdoll Archers och många fler just nu!
Visa Mer