Stickman Spel

Hoppa, tävla, skjut och slåss din väg igenom vår fantastiska lista av stickman spel!

Dom mest populära stickman spelen liknar andra generellt populära spel. Det betyder att det finns mer stickman spel i genrer som 2D plattform, fighting spel, och skjut spel. Det är ju dom kategorierna som är mest spännande.

Stickman Fighting Spel

Så vad finns det för bra stickman fighting spel? Stickman Fighting 3D är ett populärt 1v1 fighting spel med episka kombos och attacker som liknar dom bästa 3D fighting spelen.

Om du istället föredrar att gå ner för gatan och kontinuerligt slå ner busar med alla vapen som du kan få tag på, testa Stickman Street Fighting .

Stickman Skjut Spel

Det finns alltid många olika typer av stickman skjut spel. Speciellt krypskytt spel, av någon konstig anledning. Många av dom här spelen går ut på att ta ut måltavlor med ditt gevär. Några exempel som spelen brukar likna är Elite Sniper och det populära Clear Vision 2.

Henry Stickmin

Dom mest populära spelen i stickman genren är Henry Stickmin spelen. Den här samlingen har blivit en kult klassiker, som många Youtubers spelar, eftersom att alla älskar spelet. Spelets handling är en action parodi baserad på valen du gör under spelets gång. Fleeing the Complex och Escaping the Prison två roliga Henry Stickmin spel som du borde testa.

Mer Stickman Spel

Som du kanske ser så finns det flera sidor av stickman spel som du kan välja mellan, vi är säkra på att du kommer hitta någon spel som du älskar. Många av dom här spelen passar inte in i kriterierna av dom vanliga genrerna, som Stickman Warriors,som har samma väx mekanism som många io spel.


FAQ

Vilken är den populäraste genren Stickman Spel?

 1. Stickman Clans
 2. Stickman Supreme Duelist 2
 3. Escaping the Prison
 4. Stickman World War
 5. Stickman Annihilation 2
 6. Stick War
 7. Stickman Destruction 3 Heroes
 8. Stickman Prison: Counter Assault
 9. Amazing Crime Strange Stickman
 10. Sift Heads World Ultimatum

Vilka är de bästa Stickman Spel att spela på telefoner och tablets?

 1. Vex 4
 2. Vex 5
 3. Vex 3
 4. Stickman Army: The Defenders
 5. Stickman Fighter: Mega Brawl

Vad är Stickman Spel?

Det finns stickman spel i alla genrer. Den enda skillnaden är att du spelar som en stickman. Det finns FPS spel, 2D plattformsspelet, bilspel, RPG spel, och till och med flerspelare-spel med 3D grafik. Alla av dom här spelen har stickman karaktärer.

Vi har samlat 114 av de bästa gratis online stickman spel spelen. Dessa spel inkluderar onlinespel för både din dator och mobiltelefon, samt bilspel för din Android eller iOS-telefon/iPad. Här har vi spel som 1 - 70, och Stickman Clans, Stickman Supreme Duelist 2, Escaping the Prison samt mycket fler gratis spel.
Visa Mer