Kortspel

Kortspel - hur bra är ditt pokerface? Har du vad som krävs för att lyckas?

Kortspel spelas över hela världen. Nästan alla vet hur man spelar kortspel. Det finns olika typer av kortspel, som poker, vändtia, chicago, och blackjack. Kortspel låter dig testa din tur på en mängd olika spel och genrer. Vissa kort spel simulerar klassiska kortspel som poker, medan andra spel fokuserar mer på roliga varianter av spelen eller teman. Govenor or Poker är ett exempel på ett klassiskt pokerspel med ett Vilda Västern tema: du måste tävla emot stadens invånare för att vinna stort. Sport HeadsCards är ett kortspel med fotbolls-tema. Istället för vanliga kort så spelar du med olika fotbollsspelare; du måste använda spelarnas statistik för att vinna över din motståndare. Dom här två spelen är bara två exempel av vår samling, så ta en titt och börja blanda korten!

Ett annat populärt kortspel är patiens. Vi har en egen sida för alla patiens spel på Crazygames. Det finns fler fantastiska spel på Solitaire Paradise, en sida som är dedikerad åt patiens spel. Några bra exempel är Patiens Kungen, Thieves of Egypt, och sist men inte minst det klassiska Klondike.


Vi har samlat 93 av de bästa gratis online kortspel spelen. Dessa spel inkluderar onlinespel för både din dator och mobiltelefon, samt bilspel för din Android eller iOS-telefon/iPad. Här har vi spel som 1 - 70, och UNO Online, Club Manager 2019, Phase 10 samt mycket fler gratis spel.
Visa Mer