Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptäckt
Utforska våra spel som är kompatibla med handkontrollen

Casual Spel

Spela gratis i vårt urval av vardagsspel. Du hittar många avslappnade spel - allt från hypercasual till hybridcasual-spel.

Populära spel

Vardagliga spel - Lätta och roliga att spela.

Vardagliga spel är inte alls komplicerade, vilket gör de perfekta att spela direkt i din webbläsare. Du kan börja spela ett vardagsspel direkt och du kommer kunna förstå hur du spelar det inom några minuter. De flesta vardagsspel är helt gratis att spela, precis som alla spel som du hittar hos oss på CrazyGames.

Några av våra bästa vardagliga spel är Crazy Roll 3D and Shape Crusher. Båda dessa titlar är snabbspel i arkadstil och är inte alls komplicerade. Det finns också klassiska spel som förtjänar att nämnas. Om du letar efter en banbrytande avslappnad stil - ta en titt på Bubble Shooter.

Hyper-vardagliga spel är de enklaste spelen

Hyper-vardaliga spel tar casual-genren ett steg längre när det handlar om en omedelbar spelbarhet. Det tar i allmänhet mindre än en minut att lära sig hur man spelar ett hyper-vardagligt spel och detta tack vare den enkla spelmekaniken och simpla kontroller, som ofta bara är en knapp.

Denna hype-vardagliga genren utvecklades först på mobiltelefoner, men idag passar de webben ännu bättre! Detta eftersom de inte alls tar lång tid att ladda upp spelen och det krävs ingen nedladdning för att spela. Kolla in några hyper-vardagliga minispel.

Några av de första hyper-vardagliga spelen är Helix Jump från Voodoo. Nyare spel i det här utrymmet inkluderar Stacky Bird och Hide N Seek.

De bästa vardagliga spelen. Dessa är beroendeframkallande!

De bästa vardagliga spelen tar hyper-vardagliga spel ett steg längre, med en precis tillräcklig magisk formel för att göra spelen super beroendeframkallande! Du kan lätt sjunka timmar i spel som Market Boss och Sweet Shop 3D, vilket är enkla spel med mer progression än det genomsnittliga vardagliga spelet - en speltyp som absolut kommer hålla dig fastklistrad framför skärmen.

Fisherman Life och Retro Battle är också riktigt engagerande spel som du borde testa för en snabb spelsession!

Varför spela vardagliga spel?

Om du inte har tålamod eller tid att lära dig detaljerna i ett komplext strategi- eller RPG-spel, är gratis vardaliga spel förmodligen idealiska för dig. Dessa enkla titlar passar både ovana spelare och även de spelare som vill ägna lite tid åt att spela roliga, gratis spel!


FAQ

Vilken är den populäraste genren Casual Spel?

 1. Ragdoll Archers
 2. Square Bird
 3. Crazy Roll 3D
 4. Helix Jump
 5. Merge Fruits
 6. Obstacle Race: Destroying Simulator!
 7. Teeth Runner
 8. Jailbreak: Hide or Attack!
 9. Drift Boss
 10. Tower Defense Clash

Vilka är de bästa Casual Spel att spela på telefoner och tablets?

 1. Arkadium's Bubble Shooter
 2. Smarty Bubbles
 3. Ragdoll Archers
 4. City Takeover
 5. Bubble Tower 3D

Vilka är några underskattade Casual Spel?

 1. Drift Boss
 2. Tiny Fishing
 3. Getting Over It
 4. Geometry Dash
 5. Flappy Bird
 6. Super Auto Pets
 7. Little Alchemy 2
 8. Google Feud
 9. Eggy Car
 10. Little Alchemy
 11. Friday Night Funkin'
 12. Papa's Pizzeria
 13. World's Hardest Game
 14. Bloons Tower Defense
 15. Bubble Shooter
 16. Scribble
 17. Happy Wheels
 18. Atari Breakout

Vad är Casual Spel?

Vardagliga spel riktar sig till en bred publik. Därför handlar det vanligtvis om enkla spel och de kräver inte så mycket skicklighet att lära sig spela. Spelen är ofta mycket givande, beroendeframkallande och roliga att spela, utan att du behöva spendera otaliga timmar för att lyckas bemästra spelet.


Spela det bästa online Casual Spel gratis på CrazyGames, ingen nedladdning eller installation krävs. 🎮 Spela Ragdoll Archers och många fler just nu!
Visa Mer