Logga CrazyGames.se

Casual Spel

Spela gratis i vårt urval av vardagsspel. Du hittar många avslappnade spel - allt från hypercasual till hybridcasual-spel.

Populära tags

Vardagliga spel - Lätta och roliga att spela.

Vardagliga spel är inte alls komplicerade, vilket gör de perfekta att spela direkt i din webbläsare. Du kan börja spela ett vardagsspel direkt och du kommer kunna förstå hur du spelar det inom några minuter. De flesta vardagsspel är helt gratis att spela, precis som alla spel som du hittar hos oss på CrazyGames.

Några av våra bästa vardagliga spel är Crazy Roll 3D and Shape Crusher. Båda dessa titlar är snabbspel i arkadstil och är inte alls komplicerade. Det finns också klassiska spel som förtjänar att nämnas. Om du letar efter en banbrytande avslappnad stil - ta en titt på Bubble Shooter.

Hyper-vardagliga spel är de enklaste spelen

Hyper-vardaliga spel tar casual-genren ett steg längre när det handlar om en omedelbar spelbarhet. Det tar i allmänhet mindre än en minut att lära sig hur man spelar ett hyper-vardagligt spel och detta tack vare den enkla spelmekaniken och simpla kontroller, som ofta bara är en knapp.

Denna hype-vardagliga genren utvecklades först på mobiltelefoner, men idag passar de webben ännu bättre! Detta eftersom de inte alls tar lång tid att ladda upp spelen och det krävs ingen nedladdning för att spela. Kolla in några hyper-vardagliga minispel.

Några av de första hyper-vardagliga spelen är Helix Jump från Voodoo. Nyare spel i det här utrymmet inkluderar Stacky Bird och Hide N Seek.

De bästa vardagliga spelen. Dessa är beroendeframkallande!

De bästa vardagliga spelen tar hyper-vardagliga spel ett steg längre, med en precis tillräcklig magisk formel för att göra spelen super beroendeframkallande! Du kan lätt sjunka timmar i spel som Market Boss och Sweet Shop 3D, vilket är enkla spel med mer progression än det genomsnittliga vardagliga spelet - en speltyp som absolut kommer hålla dig fastklistrad framför skärmen.

Fisherman Life och Retro Battle är också riktigt engagerande spel som du borde testa för en snabb spelsession!

Varför spela vardagliga spel?

Om du inte har tålamod eller tid att lära dig detaljerna i ett komplext strategi- eller RPG-spel, är gratis vardaliga spel förmodligen idealiska för dig. Dessa enkla titlar passar både ovana spelare och även de spelare som vill ägna lite tid åt att spela roliga, gratis spel!


FAQ

Vilken är den populäraste genren Casual Spel?

 1. Crazy Roll 3D
 2. Helix Jump
 3. One Line
 4. Pencil Rush
 5. Total Crush
 6. Getting Over It
 7. Robo Runner
 8. Drift Boss
 9. Turbo Dismounting
 10. Sweet Shop 3D

Vilka är de bästa Casual Spel att spela på telefoner och tablets?

 1. Arkadium's Bubble Shooter
 2. Gold Digger FRVR
 3. Text Twist
 4. OvO
 5. Sweet Shop 3D

Vilka är några underskattade Casual Spel?

 1. Master Chess
 2. Learn To Fly
 3. Snakes and Ladders
 4. Frogger
 5. Dinosaur Game
 6. Elastic Man
 7. Burger Time
 8. Free Tetris
 9. Virtual Drum
 10. Brick Breaker
 11. 2048 Cupcakes
 12. Street Fighter 2
 13. Doodle Jump
 14. Lemonade Stand
 15. Pinturillo 2
 16. Geometry Dash Online
 17. Jetpack Joyride
 18. Jewel Academy
 19. Friday Night Funkin'
 20. Prince of Persia
 21. Fireboy and Watergirl 1: Forest Temple
 22. Super Smash Flash
 23. Checkers Online
 24. Tug the Table
 25. Love Calculator
 26. Tiny Fishing
 27. Bubble Shooter HD

Vad är Casual Spel?

Vardagliga spel riktar sig till en bred publik. Därför handlar det vanligtvis om enkla spel och de kräver inte så mycket skicklighet att lära sig spela. Spelen är ofta mycket givande, beroendeframkallande och roliga att spela, utan att du behöva spendera otaliga timmar för att lyckas bemästra spelet.


Vi har samlat 1467 av de bästa gratis online casual spel spelen. Dessa spel inkluderar onlinespel för både din dator och mobiltelefon, samt bilspel för din Android eller iOS-telefon/iPad. Här har vi spel som 1 - 70, och Crazy Roll 3D, Helix Jump, One Line samt mycket fler gratis spel.
Visa Mer