Logga CrazyGames.se

Skönhets Spel

Skönhetsspel handlar om allt som är vackert, från stil till substans. Få dina favoritkaraktärer att se vackra ut - eller så kan du laga vackra och utsökta måltider! Bläddra bland alla gratis skönhetsspel nedan.

Populära tags

Släpp loss din kreativitet med våra fantastiska skönhetsspel! Klä ut olika Disney prinsessor, lek med söta virtuella djur, eller skapa vacker konst.

Den här kategori har ett mångfald av olika typer livsstil och skönhetsspel. Vi alla vet att skönhet inte sitter på utsidan, men många personer vill ändå se fysiskt bra ut och gillar stil. Så därför har vi samlat dom bästa utklädnadsspelen, sminkspelen, och modespelen - på ett och samma ställe! Förutom spel som fokuserar på att se bra ut så har vi livsstils spel, såsom matlagningsspel och resturangspel. Så vad du än gillar, kommer du att hitta ett spel som du kan underhålla dig med!

Upplev Sea world från din skärm med My Dolphin Show. Flytta din delfin för att samla poäng, medans du hoppar och flippar runt. Har du vad som krävs? Bara ett sett att ta reda på det! Är du ett Frozen fan? Vem är inte det, är den stora frågan?! Upplev den oberättade historian bakom Elsas bröllop i Bride Elsa and Bridesmaid Anna. Klä upp prinsessorna och se till att alla ser fantastiska ut för deras stora da!

Vad är roligare än att styra din egna virtuella restaurang? Kanske om du bara anställer pingviner? Ta reda på det själv i spelet Penguin Diner 2! Hjälp dina pingvinkompisar att ha den bästa restaurangupplevelsen möjligt. Hitta det bästa bordet för dem, servera den bästa maten och få din dricks. Använd dina pengar för att uppgradera din restaurang och din mat, så att kunderna blir ännu gladare - och lämnar ännu större dricks!


FAQ

Vilken är den populäraste genren Skönhets Spel?

 1. Fashion Challenge: Catwalk Run
 2. Model Wedding
 3. Emergency Surgery
 4. High School BFFs: Girls Team
 5. Billionaire Wife Dress Up
 6. Live Avatar Maker: Girls
 7. Superstar Family Dress Up
 8. Elsa & Anna's Icy Dress Up
 9. Funny Angela Haircut
 10. Instadiva Kylie Dress Up

Vilka är de bästa Skönhets Spel att spela på telefoner och tablets?

 1. Winterella
 2. Highschool Mean Girls 2
 3. Just Married! Home Deco
 4. Paparazzi Diva: The Mermaid Princess
 5. Tictoc Catwalk Fashion

Vad är Skönhets Spel?

Skönhetsspel har ett långsamt tempo och är passiva spel som går ut på saker som kreativitet, utklädnad, smink och romans. Att se Disney karaktärer och söta djur är ganska vanligt i skönhetsspel. Många av spelen är 2D, men väldigt detaljerade.


Spela det bästa online Skönhets Spel gratis på CrazyGames, ingen nedladdning eller installation krävs. 🎮 Spela Fashion Challenge: Catwalk Run och många fler just nu!
Visa Mer