Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

2048

Betyg:
8.1
(8,120 röster)
Utgiven:
december 2019
Teknik:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:
Wiki sidor:

2048 Àr ett enslig spelare glidande brick pusselspel utvecklat av Gabriele Cirulli. Foga samman brickor med samma potens av 2 för att fÄ den totala summan. MÄlet Àr att fortsÀtta foga samman brickor pÄ detta sÀtt tills du nÄr 2048!

Mina barn tycker om den enkla utmaningen att förena numren för att rensa utrymme och hÄlla sig vid liv. Det Àr fantastiskt att se dem lista ut strategier för hur man effektivt kan förena större och större nummer. De inser inte att de lÀr sig att göra snabba additioner. Det krÀvs ocksÄ mycket geografiskt tÀnkande för att undvika att göra ett drag som leder till att man fastnar.

Recension av FamilyGamingDatabase.

Hur man spelar

AnvÀnd piltangenterna för att flytta alla brickor i den angivna riktningen. Varje gÄng du flyttar skapas en annan 2 i spelet. NÀr tvÄ brickor med samma nummer rör vid varandra förenas de till en, och fördubblar det numeriska vÀrdet. FortsÀtt glida runt brickorna tills du nÄr din högsta poÀng. Den slutliga mÄlet Àr att fÄ en bricka att nÄ numret 2048. Var försiktig med att tÀnka pÄ dina drag, eftersom brÀdet fylls pÄ varje gÄng du rör pÄ dig! Om brÀdet fylls helt utan att du nÄr 2048, Àr det spelet slut.

Tips & Tricks

  • Fokusera pĂ„ kanten av rutnĂ€tet. Du vill att det högsta numret ska vara i ett bra hörn för enkel Ă„tkomst.
  • FortsĂ€tt skapa de större numren runt hörnet sĂ„ att du kan förena dem nĂ€r de matchar.
  • Om du slutar med de högre numren i mitten kan du snabbt hamna vilse med oĂ„tkomliga nummer, och till slut mĂ„ste du börja om.

Vad Àr 2048?

2048 Àr ett pussel med att skjuta numeriska brickor runt ett rutnÀt för att skapa större nummer. Spelet blev en hit i mars 2014 nÀr det slÀpptes, och överraskade utvecklaren som gjorde det pÄ en helg.

Sedan dess har mÄnga varianter skapats och spridits tack vare det öppna kÀllkodsprojektet. 2048-spelet pÄ denna sida Àr originalspelet, men du hittar fler versioner nedan.

Andra versioner av 2048

Kolla in vÄra 2048-spel för fler versioner av detta populÀra webbspel! Du kan spela en unik version av 2048 online i Cubes 2048.io, eller spela den lÀckra sushi-varianten av originalet i Sushi Drop.

Utvecklare

Gabriele Cirulli skapade 2048. Spelet Àr baserat pÄ 1024 av Veewo Studio och Àr konceptuellt likt Threes av Asher Vollmer.

Releasedatum

Mars 2014

Plattformar

Detta brickpusselspel finns tillgÀngligt i webblÀsaren och fungerar pÄ alla enheter (inklusive iOS och Android smartphones).

Kontroller

Du flyttar rutorna med piltangenterna eller genom att svepa pÄ skÀrmen.

Spelvideo

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons