Logga CrazyGames.se

Awesome Tanks 2

Betyg:
9.0
(8,280 röster)
Utgiven:
mars 2021
Teknik:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Awesome Tanks 2 Àr ett tankspel dÀr du kÀmpar mot andra stridsvagnar i en top-down 2D-arena. SvÀng taktiskt för att ta skydd och skjut dina kanoner för att riva fiendens stridsvagnar! Den snabba action som erbjuds i spelet Àr beroendeframkallande.

Hur du spelar

UtplÄna tankar

Du startar spelet med 0 $ och behöver ta dig vidare genom att sprÀnga fiendens fordon och samla mynt. I slutet av varje nivÄ, belönas du med de mynt som du plockade upp, som du kan anvÀnda för att köpa prestanda och vapenuppgraderingar.

Uppgradera din arsenal

Du kan njuta av spÀnningen i tankförstörelse med kanoner, eldkastare, laserstrÄlar, raketer och Ànnu fler vapen med vapenuppgraderingar.

Prestandauppgraderingar och sÀrskil rustning, hjÀlper till att hÄlla din tank skyddad mot kraftig eld. Rörelsehastighet Àr ocksÄ anvÀndbar för att undvika skada, sÀrskilt mot hemraketter!

Levla igenom nivÄerna

Varje nivÄ blir lite mer utmanande och betalar större belöningar för uppgraderingar. Det Àr viktigt att köpa uppgraderingar, sÄ att du kan besegra den stÀndigt ökande nÀrvaron av militÀr styrka och supertankar som har mycket större liv Àn vad du har. Om det Àr för svÄrt, kan du justera svÄrighetsgraden!

TjÀna prestationer

Awesome Tanks 2 har en fantastisk statistikmeny som visar hur mÄnga tankar du har dödat och förstört totalt Àn sÄ lÀnge, sÄ hÄll inte tillbaka. Dina prestationer kommer Àven att visas i statistikmenyn.

Fler liknande spel

Gillar du att spela top-down tanks och liknande actionspel? Kolla in SuperTanks och Tanko.io för tvÄ liknande spel som du spelar online. BlÀddra bland vÄra tankspel för mer!

Funktioner

  • Beroendeframkallande, fartfylld action
  • Taktiskt utformade arenakamper
  • FörbĂ€ttra din tank med en kraftfull arsenal av uppgraderingar
  • TjĂ€na pengar nĂ€r du levlar igenom de 15 nivĂ„erna

Utgivningsdatum

Juli 2012

Utvecklare

Awesome Tanks 2 Àr utvecklad av Alexander Gette. Denna version Àr gjord av Mad Buffer.

Plattform

WebblÀsare

Kontroller

  • WASD eller piltangenter för att röra dig
  • VĂ€nster musknapp för att skjuta
  • Nummersiffrorna för att byta vapen
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons