Logga CrazyGames.se

Awesome Tanks 2

7,516
betyg
9.0

Awesome Tanks 2 är ett tankspel där du kämpar mot andra stridsvagnar i en top-down 2D-arena. Sväng taktiskt för att ta skydd och skjut dina kanoner för att riva fiendens stridsvagnar! Den snabba action som erbjuds i spelet är beroendeframkallande.

Hur du spelar

Utplåna tankar

Du startar spelet med 0 $ och behöver ta dig vidare genom att spränga fiendens fordon och samla mynt. I slutet av varje nivå, belönas du med de mynt som du plockade upp, som du kan använda för att köpa prestanda och vapenuppgraderingar.

Uppgradera din arsenal

Du kan njuta av spänningen i tankförstörelse med kanoner, eldkastare, laserstrålar, raketer och ännu fler vapen med vapenuppgraderingar.

Prestandauppgraderingar och särskil rustning, hjälper till att hålla din tank skyddad mot kraftig eld. Rörelsehastighet är också användbar för att undvika skada, särskilt mot hemraketter!

Levla igenom nivåerna

Varje nivå blir lite mer utmanande och betalar större belöningar för uppgraderingar. Det är viktigt att köpa uppgraderingar, så att du kan besegra den ständigt ökande närvaron av militär styrka och supertankar som har mycket större liv än vad du har. Om det är för svårt, kan du justera svårighetsgraden!

Tjäna prestationer

Awesome Tanks 2 har en fantastisk statistikmeny som visar hur många tankar du har dödat och förstört totalt än så länge, så håll inte tillbaka. Dina prestationer kommer även att visas i statistikmenyn.

Fler liknande spel

Gillar du att spela top-down tanks och liknande actionspel? Kolla in SuperTanks och Tanko.io för två liknande spel som du spelar online. Bläddra bland våra tankspel för mer!

Funktioner

  • Beroendeframkallande, fartfylld action
  • Taktiskt utformade arenakamper
  • Förbättra din tank med en kraftfull arsenal av uppgraderingar
  • Tjäna pengar när du levlar igenom de 15 nivåerna

Utgivningsdatum

Juli 2012

Utvecklare

Awesome Tanks 2 är utvecklad av Alexander Gette. Denna version är gjord av Mad Buffer.

Plattform

Webbläsare

Kontroller

  • WASD eller piltangenter för att röra dig
  • Vänster musknapp för att skjuta
  • Nummersiffrorna för att byta vapen
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons