Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptäckt
Utforska våra spel som är kompatibla med handkontrollen

Awesome Tanks 2

Betyg:
9.0
(9,259 röster)
Utgiven:
mars 2021
Teknik:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:
Wiki sidor:

Awesome Tanks 2 är ett stridsvagnsspel där du strider mot andra stridsvagnar i en topp-styrd 2D-arena. Sväng taktiskt för att ta skydd och skjut med dina kanoner för att slå ut fiendens stridsvagnar! Den snabba handlingen är beroendeframkallande.

Så här spelar du

Förstör stridsvagnar

Du börjar spelet med $0 och måste avancera genom att spränga fiendens fordon och samla mynt. I slutet av varje nivå får du belöning för de mynt du samlat in så att du kan köpa prestanda- och vapenuppgraderingar.

Uppgradera din arsenal

Du kan njuta av spänningen av att förstöra stridsvagnar med hjälp av kanoner, eldkastare, laserstrålar, raketer och mer med vapenuppgraderingar.

Prestandauppgraderingar, särskilt pansar, hjälper till att skydda din stridsvagn mot tung eldgivning. Rörelsehastighet är också användbart för undvikande, särskilt mot målsökande missiler!

Ta dig igenom nivåerna

Varje nivå blir lite mer utmanande och ger dig större belöningar för uppgraderingar. Det är viktigt att köpa uppgraderingar så att du kan besegra den ständigt ökande militära närvaron och superstridsvagnar som har mycket högre HP. Om det känns för svårt kan du justera svårighetsgraden!

Förtjäna prestationer

Awesome Tanks 2 har en fantastisk statistikmeny som visar hur många stridsvagnar du har förstört och hur mycket skada du har orsakat. Dina prestationer kommer också att visas i statistikmenyn.

Andra liknande spel

Gillar du att spela top-styrda stridsvagnsactionspel? Kolla in Tanko.io för ett annat spel med onlinestrider och besök våra stridsvagnsspel för mer!

Funktioner

  • Beroendeframkallande, snabb action
  • Taktiskt utformade arenakrig
  • Förbättra din stridsvagn med en kraftfull arsenal av uppgraderingar
  • Tjäna pengar när du tar dig igenom 15 nivåer

Släppdatum

Juli 2012

Utvecklare

Awesome Tanks 2 är utvecklat av Alexander Gette. Den här versionen är designad av Mad Buffer.

Plattform

Webbläsare

Kontroller

  • WASD eller piltangenter för att röra dig
  • Vänster musknapp för att skjuta
  • Nummersiffrorna för att byta vapen
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons