Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Awesome Tanks 2

Betyg:
9.0
(10,257 röster)
Utgiven:
mars 2021
Teknik:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:
Wiki sidor:

Awesome Tanks 2 Àr ett stridsvagnsspel dÀr du strider mot andra stridsvagnar i en topp-styrd 2D-arena. SvÀng taktiskt för att ta skydd och skjut med dina kanoner för att slÄ ut fiendens stridsvagnar! Den snabba handlingen Àr beroendeframkallande.

SÄ hÀr spelar du

Förstör stridsvagnar

Du börjar spelet med $0 och mÄste avancera genom att sprÀnga fiendens fordon och samla mynt. I slutet av varje nivÄ fÄr du belöning för de mynt du samlat in sÄ att du kan köpa prestanda- och vapenuppgraderingar.

Uppgradera din arsenal

Du kan njuta av spÀnningen av att förstöra stridsvagnar med hjÀlp av kanoner, eldkastare, laserstrÄlar, raketer och mer med vapenuppgraderingar.

Prestandauppgraderingar, sÀrskilt pansar, hjÀlper till att skydda din stridsvagn mot tung eldgivning. Rörelsehastighet Àr ocksÄ anvÀndbart för undvikande, sÀrskilt mot mÄlsökande missiler!

Ta dig igenom nivÄerna

Varje nivÄ blir lite mer utmanande och ger dig större belöningar för uppgraderingar. Det Àr viktigt att köpa uppgraderingar sÄ att du kan besegra den stÀndigt ökande militÀra nÀrvaron och superstridsvagnar som har mycket högre HP. Om det kÀnns för svÄrt kan du justera svÄrighetsgraden!

FörtjÀna prestationer

Awesome Tanks 2 har en fantastisk statistikmeny som visar hur mÄnga stridsvagnar du har förstört och hur mycket skada du har orsakat. Dina prestationer kommer ocksÄ att visas i statistikmenyn.

Andra liknande spel

Gillar du att spela top-styrda stridsvagnsactionspel? Kolla in Tanko.io för ett annat spel med onlinestrider och besök vÄra stridsvagnsspel för mer!

Funktioner

  • Beroendeframkallande, snabb action
  • Taktiskt utformade arenakrig
  • FörbĂ€ttra din stridsvagn med en kraftfull arsenal av uppgraderingar
  • TjĂ€na pengar nĂ€r du tar dig igenom 15 nivĂ„er

SlÀppdatum

Juli 2012

Utvecklare

Awesome Tanks 2 Àr utvecklat av Alexander Gette. Den hÀr versionen Àr designad av Mad Buffer.

Plattform

WebblÀsare

Kontroller

  • WASD eller piltangenter för att röra dig
  • VĂ€nster musknapp för att skjuta
  • Nummersiffrorna för att byta vapen
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons