Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Little Alchemy

Betyg:
9.3
(8,608 röster)
Utvecklare:
GamePix
Utgiven:
juni 2016
Teknik:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:
Wiki sidor:

Little Alchemy Àr ett kreativt och pedagogiskt hantverksspel dÀr spelare kombinerar olika element för att skapa nya föremÄl. Du börjar med grundlÀggande element som luft, jord, eld och vatten och blandar dem för att producera mer komplexa föremÄl.

Du kan spela Little Alchemy Classic gratis i din webblÀsare! Om du vill spela uppföljaren, sÄ Àr det Little Alchemy 2.

Hur man spelar

Börja med grunderna

Det finns fyra grundelement: eld, vatten, jord och luft. Spelet uppmuntrar till utforskning och experimentering, eftersom varje ny kombination lÄser upp unika föremÄl som bidrar till en vÀxande samling element att utforska. Det Àr ett engagerande sÀtt för spelare i alla Äldrar att lÀra sig om olika kombinationer och deras resultat i en virtuell miljö.

Blanda elementen

Du kan komma Ät de tillgÀngliga elementen i sidofÀltet. Varje nytt föremÄl du skapar kommer att visas dÀr! Dukens yta kan bli lite rörig nÀr du testar fler element, sÄ det finns en uppstÀdning-knapp lÀngst ned till höger som du kan anvÀnda för att göra rent.

Alkemikombinationer

Recloak uppdaterar stÀndigt Little Alchemy Classic med nya föremÄl att tillverka. I det hÀr ursprungliga spelet finns det för nÀrvarande 560 föremÄl att upptÀcka.

Vissa kombinationer kommer att vara mer uppenbara Àn andra, och det finns ofta mer Àn ett sÀtt att skapa ett nytt föremÄl. Vissa kombinationer bygger pÄ logik medan andra krÀver mer kreativt och utomboxtÀnkande. HÀr Àr nÄgra grundlÀggande skapelser sÄ att du förstÄr hur Little Alchemy fungerar:

  • Eld + Jord = lava
  • Jord + Luft = damm
  • Ånga + Luft = moln
  • Jord + Lava = vulkan
  • Eld + Sten = metall

Alla dessa kombinationer Àr logiska. Dock kommer vissa kombinationer att verka mindre uppenbara, som att kombinera vatten + hÀst för att skapa en flodhÀst. Ibland mÄste man tÀnka utanför boxen och blanda element som man inte förvÀntar sig ska skapa nÄgot, bara för att se vad som hÀnder.

Tips

Om du nÄr en punkt dÀr du inte lÀngre kan hitta nya kombinationer finns det omfattande guider online som kan hjÀlpa dig, som pÄ Fandom-sidan.

Fler spel som detta

Om du tycker om att blanda och matcha föremÄl för att skapa nya saker, sÄ ta en titt pÄ fler av vÄra sammanslagningsspel! En riktigt populÀr och rolig titel Àr Farm Merge Valley.

Utvecklare

Little Alchemy Àr utvecklat av Recloak.

Spelvideo

Annons

Fler Spel I Samma Genre

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons