Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptäckt
Utforska våra spel som är kompatibla med handkontrollen

Bloxorz

Betyg:
8.5
(10,247 röster)
Plattform:
Browser (desktop-only)
Klassificering:
Wiki sidor:

Bloxorz är ett klurigt pusselspel som testar dina logiska färdigheter och hjärnkapacitet. Målet är att få blocket i det fyrkantiga hålet och undvika att falla från kanten. Sätt din hjärna på prov och se hur långt du kommer!

Hur man spelar Bloxorz

Använd piltangenterna för att flytta blocket rätt genom nivån och in i hålet. Målet låter enkelt, men Bloxorz är ett utmanande hjärnspel som blir svårare och mer förbluffande ju längre du kommer. Det finns totalt 33 nivåer.

När nivåerna blir svårare läggs nya pusselbitar till för att öka svårighetsgraden. Det finns brytare, specialbrickor, flera block och olika sätt att använda dem för att göra pusslet mer komplicerat.

Vad är de olika brytarna och brickorna?

Det finns 3 typer av brytare i Bloxorz. Du har cirkelbrytaren som fungerar när du landar på den på något sätt, detta kallas också "mjuk" brytare. X-formade brytare kräver att du landar upprätt för att aktiveras. Den tredje brytartypen ser ut som parenteser () och teleporterar ditt block till olika platser och delar upp det i två mindre block under processen.

Det finns också orangea brickor som är mer ömtåliga än vanliga brickor. Dessa faller igenom om du försöker stå på dem vertikalt.

Önskar du en annan logisk utmaning?

Bloxorz är inte bara ett klurigt hjärnspel, det är också en gammal klassiker från Flash-eran, kärleksfullt återställd genom Ruffle-emulering. Om du söker en ny utmaning, kolla in Cups - Water Sort Puzzle och Math Push.

Bloxorz Tips

  • Det finns en kod längst upp till höger på varje nivå. Du kan använda den för att komma tillbaka till den nivån.
  • Små block fungerar bara på cirkelbrytaren, och de är inte tillräckligt tunga för att aktivera andra brytare.
  • Brytare används för att utföra olika åtgärder, så se till att observera noga.
  • Om du vill ha lösningen till varje nivå, kan du hitta den i videon på den här sidan!

Utvecklare

Bloxorz är skapat av Damien Clarke från DX Interactive.

Spelvideo

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons