Logga CrazyGames.se

Clicker Heroes

Betyg:
9.2
(43,262 röster)
Utvecklare:
Playsaurus
Utgiven:
september 2022
Teknik:
HTML5
Plattformar:
Browser (desktop, mobile, tablet), iOS, Android, Steam
Klassificering:

Clicker Heroes är ett originellt frånvarande spel. Ge dig ut på ett episkt äventyr och döda monster, uppgradera dina hjältar med guldet du samlar in, hitta skatter och döda bossar. Clicker Heroes är ett spel som bidrog till att göra klickspel populära tillsammans med andra klassiker som Cookie Clicker.

Klicka för att döda

Ge dig ut på en resa för att bli en mäktig krigare. Slå ner varje odjur du ser, genom att klicka på dem upprepade gånger och skörda sedan guldbelöningen som lämnas kvar. Varje klick du gör har ett enda skadeståndsvärde, som du kontinuerligt kan uppgradera för ännu mer kraft.

Anlita hjältar för att hjälpa till

Anlita olika hjältar som kan hjälpa dig att slå ner monster snabbare. Varje hjälte har sin egen DPS och en uppsättning uppgraderingar som ibland är unika. Ofta tillåter hjälteuppgraderingar ytterligare betydande ökningar av deras DPS. Hjältar låter dig döda fiendens mobs och samla ihop guld utan att lyfta ett enda finger.

Hjältarna blir allt dyrare, men du får vad du betalar för i form av styrka och kraftfulla uppgraderingar. Ju längre du kommer, desto fler hjältar dyker upp och blir ditt nästa stora köp som gör att du kan ta dig vidare till mer lukrativa länder.

Utforska nya områden och besegra bossar

Varje region har nya och spännande monster som du ska bekämpa. Börja i skogen och gå vidare till torra områden och andra platser. I slutet av varje region finns det en svår bossfight - bossen har extra mycket hälsa och kräver all din styrka för att besegra den! Om du misslyckas med att besegra bossen, studsar du tillbaka till det föregående stadiet. Här kan du bygga upp dina färdigheter ytterligare, innan du ger dig in i kampen igen.

Funktioner

  • Klicka för att döda fiender
  • Mer än 1000 zoner att utforska
  • Anlita olika krigare och köp unika uppgraderingar.
  • Den ursprungliga Clicker Heroes är tillbaka på webben

Utvecklare

Clicker Heroes är utvecklat av Playsaurus.

Utgivningsdatum

Juli 2014. Webbversionen kan spelas exklusivt på CrazyGames!

Plattformar

Clicker Heroes finns som ett webbläsarspel, Android-spel och iOS-spel. Det har också funnits tillgängligt på Steam sedan maj 2015.

Trailer för speluppspelning

Senast uppdaterad

Sep 06, 2022

Kontroller

Använd din mus...

Annons
Apple Store LogoGoogle Play LogoSteam Store Logo
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons