Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Clicker Heroes

Betyg:
9.1
(65,516 röster)
Utvecklare:
Playsaurus
Utgiven:
september 2022
Senast uppdaterad:
september 2022
Teknik:
HTML5
Plattformar:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android), Steam
Klassificering:
Wiki sidor:

Clicker Heroes Àr ett originellt klickerspel. Ge dig ut pÄ ett episkt Àventyr och döda monster, uppgradera hjÀltar med det guld du samlar in, hitta skatter och döda bossar. Clicker Heroes Àr ett spel som hjÀlpte till att göra klickerspel till mainstream tillsammans med andra klassiker som Idle Breakout.

Hur man spelar

Klicka för att döda

Ge dig ut pÄ ett uppdrag för att bli en mÀktig krigare. SlÄ ner varje odjur du ser genom att klicka pÄ dem upprepade gÄnger, och skörda sedan de guldbelöningar som lÀmnas efter dem. Varje klick du gör har ett skadevÀrde som du kan uppgradera kontinuerligt för att fÄ mer kraft.

Anlita hjÀltar för hjÀlp

Anlita olika hjÀltar för att hjÀlpa dig att besegra monster snabbare. Varje hjÀlte har sin egen DPS och en rad uppgraderingar som ibland Àr unika. Ofta tillÄter hjÀlteuppgraderingarna betydande ökningar av deras DPS. HjÀltarna möjliggör att du dödar fiendemobs och samlar guld utan att behöva lyfta ett finger.

HjÀltarna blir successivt dyrare, men du fÄr vad du betalar för i form av styrka och kraftfulla uppgraderingar. Ju lÀngre du kommer, desto fler hjÀltar dyker upp som blir ditt nÀsta stora köp och som gör att du kan ta dig lÀngre in i mer lönsamma omrÄden.

Utforska nya omrÄden och besegra bossar

Varje region har nya och spÀnnande monster att bekÀmpa. Börja i skogen och fortsÀtt till torra omrÄden och andra platser. Vid slutet av varje region finns det en svÄr bossstrid - bossen har extra hÀlsa och krÀver all din makt för att besegras! Om du misslyckas med att slÄ bossen blir du tillbakaflyttad till föregÄende nivÄ dÀr du kan stÀrka dina fÀrdigheter ytterligare innan du ger dig in i striden igen.

Utvecklare

Clicker Heroes Àr utvecklat av Playsaurus. Besök deras hemsida.

Utgivningsdatum

Juli 2014. Webbversionen kan spelas exklusivt pÄ CrazyGames!

Plattformar

Clicker Heroes finns tillgÀngligt som webblÀsarspel, Android-spel och iOS-spel. Det har ocksÄ funnits tillgÀngligt pÄ Steam sedan maj 2015.

Senast uppdaterad

Sep 06, 2022

Kontroller

AnvÀnd din mus...

Spelvideo

Annons
Apple Store LogoGoogle Play LogoSteam Store Logo
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons