Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptäckt
Utforska våra spel som är kompatibla med handkontrollen

Clicker Heroes

Betyg:
9.1
(57,206 röster)
Utvecklare:
Playsaurus
Utgiven:
september 2022
Teknik:
HTML5
Plattformar:
Browser (desktop, mobile, tablet), iOS, Android, Steam
Klassificering:
Wiki sidor:

Clicker Heroes är ett originellt inaktivt klickerspel. Ge dig ut på ett episkt äventyr och besegra monster, uppgradera hjältar med det guld du samlar, hitta skatter och besegra bosser. Clicker Heroes är ett spel som hjälpte till att popularisera klickerspel bredvid andra klassiker som Idle Breakout.

Hur man spelar

Klicka för att döda

Ge dig ut på en quest för att bli en mäktig krigare. Fäll varje odjur du ser genom att klicka på dem upprepade gånger och hämta sedan de guldbelöningar som är kvar. Varje klick du gör har ett enskilt skadesvärde som du kontinuerligt kan uppgradera för mer kraft.

Anlita hjältar för att hjälpa dig

Anlita olika hjältar för att snabbare besegra monster. Varje hjälte har sin egen DPS och en uppsättning uppgraderingar som ibland är unika. Ofta ger hjälteuppgraderingarna betydande ökningar av deras DPS. Hjältarna gör det möjligt för dig att döda fiendemobbarna och ta guld utan att lyfta ett finger.

Hjältarna blir successivt dyrare, men du får vad du betalar för i form av styrka och kraftfulla uppgraderingar. Ju längre du kommer, desto fler hjältar dyker upp och blir ditt nästa stora köp som gör att du kan gå vidare till mer lönsamma områden.

Utforska nya områden och besegra bosser

Varje region har nya och spännande monster att bekämpa. Börja i skogen och fortsätt till torra landskap och andra platser. I slutet av varje region väntar en svår bossfight - bossen har extra hälsa och kräver all din kraft för att besegras! Om du misslyckas med att besegra bossen, studsar du tillbaka till föregående steg där du kan bygga upp dina färdigheter ytterligare innan du ger dig in i striden igen.

Clicker Heroes guide

Clicker Heroes är ett omfattande klickspel med mycket att lära. Du kan lära dig om alla karaktärer och bosser samt hur man stiger och transcenderar genom att läsa guiderna på Clicker Heroes wikin.

Funktioner

  • Klicka för att besegra fiender
  • Över 1 000 områden att utforska
  • Anlita olika krigare och köp unika uppgraderingar
  • Det ursprungliga Clicker Heroes - tillbaka på webben

Utvecklare

Clicker Heroes är utvecklat av Playsaurus. Besök deras webbplats.

Utgivningsdatum

Juli 2014. Webbversionen kan spelas exklusivt på CrazyGames!

Plattformar

Clicker Heroes finns tillgängligt som webbläsarspel, Android-spel och iOS-spel. Det har även funnits tillgängligt på Steam sedan maj 2015.

Senast uppdaterad

Sep 06, 2022

Kontroller

Använd din mus...

Spelvideo

Annons
Apple Store LogoGoogle Play LogoSteam Store Logo
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons