Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

DualForce Idle

Betyg:
9.3
(31,118 röster)
Utvecklare:
nerdError
Utgiven:
december 2020
Teknik:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop-only)
Klassificering:

DualForce Idle Àr ett smart spel som kombinerar idle- och tornförsvarsspel. Klicka pÄ monster för att generera pengar för uppgraderingar och torn. Det Àr det enda tornförsvarsspelet dÀr du aktivt försöker göra fienderna starkare!

Hur man spelar

Döda odjuren

Klicka pÄ monstret för att döda det och fÄ mynt. Du kan anvÀnda dina mynt för att köpa allt du behöver för att öka genereringen av fler mynt. Det hÀr handlar om att tjÀna mynt. Köp monster och uppgradera deras hÀlsa för att fÄ mer pengar per dödat monster. Uppgradera dina torn sÄ att de orsakar mer skada. Du förstÄr idén.

AnvÀnd dina mynt

Du kan vĂ€lja bland 6 kategorier att köpa frĂ„n, och en av dem förblir ett mysterium fram till en viss punkt i spelet. Redan i början av spelet kan du anvĂ€nda upplĂ„sningar, monster, torn och bygglĂ€ge för att köpa och uppgradera olika delar av spelet. Återfödelsealternativet finns för att börja spelet frĂ„n början med en bonus, men det rekommenderas bara nĂ€r du har kommit lĂ„ngt i spelet.

UpplÄs mysterierna

Varje avsnitt erbjuder ett omfattande urval av tillgÀngliga uppgraderingar, men vissa av dem Àr lÄsta tills du kommer lÀngre in i spelet. FortsÀtt döda monster och medvetet göra dem starkare, och sÄ smÄningom lÄser du upp alla hemligheter i spelet.

Utforska fler coola funktioner

DualForce Idle erbjuder en rad olika alternativ och lÄter dig spara spelet och ladda upp spardata frÄn en fil, vilket Àr en praktisk funktion för ett modern webblÀsarspel. Om du Àr intresserad av prestandastatistik kan du Àven kolla dina siffror i statistiksektionen.

Fler spel som detta

NĂ€r du har byggt det perfekta monstersyste

Spelvideo

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons