Fishington.io

25,066
betyg
8.9

Fishington.io är ett multiplayer fiske spel med karaktärer från spelet Betrayal.io. Kasta ditt fiskespö och fånga fisk som du sedan säljer på marknaden! Skapa ett konto för att slutföra uppdrag, klättra upp i nivå upp och spara dina framsteg.

Hur man spelar

Fånga fisk

Spela med alla andra Fishington.io-spelare på strandpromenaden för att fånga färsk fisk som Crappies och Abborre. Kasta bara ut fiskespöt i önskad nivå och vänta på att en fisk biter tag i betet!

Nyckeln till en lyckad fångst, är att knacka och hålla kvar så kroken stannar i den gröna zonen. Efter lite arbete, fylls baren upp och fisken är din att sälja i fiskebutiken. Varje fisk du fångar läggs till i spelets wiki, där du kan se alla fiskarter du har fångat.

Uppgradera din utrustning

Att fånga och sälja fisk är hur du tjänar pengar och klättrar i nivå i Fishington. När du har tjänat tillräckligt med pengar och nått den önskade nivån, kan du köpa ny utrustning som korgar och stavar i fiskebutiken.

Bjud in dina vänner

Fishington är ett online multiplayer-spel, så du kan bjuda in dina vänner att spela tillsammans med dem. Kopiera bara koden i det övre vänstra hörnet för att bjuda in dem till ditt spel. Genom att logga in kan du slutföra uppdrag och spara dina framsteg!

Funktioner

  • Fånga olika fiskarter och sälj dem på marknaden
  • Slutför uppdrag, klättra i nivå och uppgradera dina fiskeredskap!
  • På spelartavlan kan du tävla mot andra fiskare
  • Realtid multiplayer io-spel, som du kan spela med vänner

Utgivningsdatum

Mars 2021

Utvecklare

End Game Studios skapade Fishington.io.

Plattform

Webbläsare

Walkthrough Video

Kontroller

  • Flytta på dig: WASD eller piltangenterna
  • Fisk: vänster musknapp
Annons

Fler Spel I Samma Genre

Annons
Annons
Annons
Annons