Logga CrazyGames.se
background

Simulering Spel

Fly från ditt verkliga liv för att utföra konstiga och underbara uppgifter i våra simuleringsspel.

Populära tags

Hoppa in i simuleringen

Simuleringsspel låter dig utföra ett brett utbud av uppgifter i vackra datorgenererade världar utan några verkliga konsekvenser. Om du vill hoppa i en episk sportbil och tävla i farliga hastigheter runt en stad så kan du! Om du vill prova förvalta en charmig gård eller en livlig stad, men utan stress och press - så kan du! Möjligheterna är oändliga och simspelen listas nedanför är bara en liten bit av vad du kan uppleva.

Tävla på gatorna

Först har vi Drift Hunters - det här är en fantastisk racing- och driftingsimulering som låter dig köra runt i en enorm 3D-stad och öva på dina körfärdigheter. Utöva episka körstunts och tävla genom gatorna i rasande hastigheter!

Byt kropp med ett djur

Om du vill leva livet som tiger, papegoja, häst eller något annat djur? Då finns det gott om alternativ tack vare utvecklaren CyberGoldfinch. Du kan vara en eldsprutande drake i Dragon Simulator 3D, ett häftigt rovdjur i Tiger Simulator 3D eller en vacker häst i Horse Simulator 3D.

Som du kan se är simuleringsspel verkligen olika. Så varför inte ta en titt genom vårt utbud av simtitlar och se vilken värld du vill simulera idag.


FAQ

Vilken är den populäraste genren Simulering Spel?

 1. Drift Hunters
 2. Teacher Simulator
 3. Market Boss
 4. Ships 3D
 5. Derby Crash 5
 6. Computer Repair
 7. Papa's Pizzeria
 8. Wood Farmer
 9. Hide N Seek
 10. Sandbox City - Cars, Zombies, Ragdolls!

Vilka är de bästa Simulering Spel att spela på telefoner och tablets?

 1. Little Alchemy 2
 2. Papa's Pizzeria
 3. Foundation Kingdom Build Guard
 4. Idle Startup Tycoon
 5. Farm Merge

Vilka är några underskattade Simulering Spel?

 1. Little Alchemy 2
 2. Little Alchemy
 3. Extreme Car Driving Simulator

Vad är Simulering Spel?

Simuleringsspel låter dig utforska 3D-genererade världar långt bortom din fantasi. Simuleringsspel brukade starkt fokusera på realism, men det är inte alltid fallet nuförtiden!


Vi har samlat 362 av de bästa gratis online simulering spel spelen. Dessa spel inkluderar onlinespel för både din dator och mobiltelefon, samt bilspel för din Android eller iOS-telefon/iPad. Här har vi spel som 1 - 70, och Drift Hunters, Teacher Simulator, Market Boss samt mycket fler gratis spel.
Visa Mer