Simulering Spel

Fly från ditt verkliga liv för att utföra konstiga och underbara uppgifter i våra simuleringsspel.

Hoppa in i simuleringen

Simuleringsspel låter dig utföra ett brett utbud av uppgifter i vackra datorgenererade världar utan några verkliga konsekvenser. Om du vill hoppa i en episk sportbil och tävla i farliga hastigheter runt en stad så kan du! Om du vill prova förvalta en charmig gård eller en livlig stad, men utan stress och press - så kan du! Möjligheterna är oändliga och simspelen listas nedanför är bara en liten bit av vad du kan uppleva.

Tävla på gatorna

Först har vi Drift Hunters - det här är en fantastisk racing- och driftingsimulering som låter dig köra runt i en enorm 3D-stad och öva på dina körfärdigheter. Utöva episka körstunts och tävla genom gatorna i rasande hastigheter!

Byt kropp med ett djur

Om du vill leva livet som tiger, papegoja, häst eller något annat djur? Då finns det gott om alternativ tack vare utvecklaren CyberGoldfinch. Du kan vara en eldsprutande drake i Dragon Simulator 3D, ett häftigt rovdjur i Tiger Simulator 3D eller en vacker häst i Horse Simulator 3D.

Som du kan se är simuleringsspel verkligen olika. Så varför inte ta en titt genom vårt utbud av simtitlar och se vilken värld du vill simulera idag.


FAQ

Vilken är den populäraste genren Simulering Spel?

 1. Market Boss
 2. Ships 3D
 3. Drift Hunters
 4. Wood Farmer
 5. Derby Crash 4
 6. Sandbox City - Cars, Zombies, Ragdolls!
 7. Papa's Pizzeria
 8. Hide N Seek
 9. Dragon Simulator 3D
 10. Fisherman Life

Vilka är de bästa Simulering Spel att spela på telefoner och tablets?

 1. Little Alchemy 2
 2. Industry Idle
 3. Idle Emoji Factory
 4. Papa's Pizzeria
 5. Funny Kitty Care

Vad är Simulering Spel?

Simuleringsspel låter dig utforska 3D-genererade världar långt bortom din fantasi. Simuleringsspel brukade starkt fokusera på realism, men det är inte alltid fallet nuförtiden!


Vi har samlat 344 av de bästa gratis online simulering spel spelen. Dessa spel inkluderar onlinespel för både din dator och mobiltelefon, samt bilspel för din Android eller iOS-telefon/iPad. Här har vi spel som 1 - 70, och Market Boss, Ships 3D, Drift Hunters samt mycket fler gratis spel.
Visa Mer