Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Jacksmith

Betyg:
9.2
(28,967 röster)
Utgiven:
maj 2021
Teknik:
Flash (emulated)
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:
Wiki sidor:

Jacksmith Àr ett hantverksspel dÀr du smider vapen till soldater och följer med dem ut pÄ slagfÀltet nÀr de dödar monster. Bygg de perfekta vapnen för att följa soldaterna i strid och ge dem störst chans att lyckas!

Hur man spelar

Skapa svÀrd för strid

Jacksmith liknar andra Flipline-spel, som Papa's Cheeseria, men hÀr skapar du vapen för strid istÀllet för att bygga smörgÄsar! Börja med att forma smÀlt koppar till svÀrd och hamra dem innan du avslutar med ett handtag som passar en krigares hÀnder.

Testa vapnen pÄ slagfÀltet

Efter varje dag i smedjan kommer dina soldater att gÄ ut i strid mot olika monster och fiender med de vapen du har tillverkat. Medan de Àr i krigets hetta kommer byte att flyga ut för dig att göra ansprÄk pÄ. Dessa föremÄl Àr vanligtvis Àdelstenar att spendera i butiken och Àdelmetaller att skapa med. Vapen med högre poÀng presterar bÀttre i strid, vilket resulterar i mer byte för dig som du kan anvÀnda vid din vapenskaparstation.

LÄs upp fler vapen nÀr du gör framsteg

LÄs upp nya vapen att bygga vartefter dagarna gÄr. Varje nytt föremÄl mÄste konstrueras skickligt enligt specifikationerna, oavsett om det Àr bÄgar, yxor, svÀrd eller kanoner. Dessa modiga krigare kommer att behöva mer kraftfulla vapen allt eftersom dagarna gÄr. Att anvÀnda metaller av högre kvalitet ger en mer hÄllbar konstruktion.

Köp uppgraderingar frÄn Ganders

Du kan besöka strutsen Ganders i hans lilla krigsbutik för att köpa olika uppgraderingar för de metaller du tillverkar med dina Àdelstenar. Det Àr ett bra stÀlle att spendera lite pengar pÄ efter en lÄng dag med att hugga och spetsa djur! Du hittar olika handtag och andra visuellt tilltalande föremÄl hÀr som ger extra fördelar nÀr de anvÀnds.

Fler spel i liknande stil

NÀr du har behÀrskat Jacksmith sÄ kan du testa nÄgra av vÄra andra hantverksspel! PopulÀra spel i denna kategori inkluderar Grindcraft och Mr Mine. Du kanske ocksÄ gillar Papas spel, en rad roliga matlagningsspel frÄn Flipline.

Funktioner

  • Tillverka en rad olika vapen i din smedja
  • Forma, hamra och tillverka dem till högsta kvalitet för bĂ€sta chans att lyckas
  • Se hur vĂ€l dina vapen fungerar i strid baserat pĂ„ dina hantverksfĂ€rdigheter
  • FĂ„nga byte under striderna som hjĂ€lper dig att bygga de finaste vapnen
  • Köp olika tillbehör och föremĂ„l för dina hantverksbehov

Utvecklare

Jacksmith Àr utvecklat av Flipline Studios.

Utgivning

Spelet slÀpptes 2012 som en Flash-webblÀsarspel.

Plattform

WebblÀsare (stationÀr och mobil)

Spelvideo

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons