Logga CrazyGames.se

Jacksmith

Betyg:
9.4
(6,807 röster)
Utgiven:
maj 2021
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Jacksmith är ett hantverksspel där du smider vapen till soldater och följer med dem ut på slagfältet när de dödar monster. Bygg de perfekta vapnen för att följa soldaterna i strid och ge dem störst chans att lyckas!

Hur man spelar

Skapa svärd för strid

Jacksmith liknar andra Flipline-spel, som Papa's Cheeseria, men här skapar du vapen för strid istället för att bygga smörgåsar! Börja med att forma smält koppar till svärd och hamra dem innan du avslutar med ett handtag som passar en krigares händer.

Testa vapnen på slagfältet

Efter varje dag i smedjan kommer dina soldater att gå ut i strid mot olika monster och fiender med de vapen du har tillverkat. Medan de är i krigets hetta kommer byte att flyga ut för dig att göra anspråk på. Dessa föremål är vanligtvis ädelstenar att spendera i butiken och ädelmetaller att skapa med. Vapen med högre poäng presterar bättre i strid, vilket resulterar i mer byte för dig som du kan använda vid din vapenskaparstation.

Lås upp fler vapen när du gör framsteg

Lås upp nya vapen att bygga vartefter dagarna går. Varje nytt föremål måste konstrueras skickligt enligt specifikationerna, oavsett om det är bågar, yxor, svärd eller kanoner. Dessa modiga krigare kommer att behöva mer kraftfulla vapen allt eftersom dagarna går. Att använda metaller av högre kvalitet ger en mer hållbar konstruktion.

Köp uppgraderingar från Ganders

Du kan besöka strutsen Ganders i hans lilla krigsbutik för att köpa olika uppgraderingar för de metaller du tillverkar med dina ädelstenar. Det är ett bra ställe att spendera lite pengar på efter en lång dag med att hugga och spetsa djur! Du hittar olika handtag och andra visuellt tilltalande föremål här som ger extra fördelar när de används.

Fler spel i liknande stil

När du har behärskat Jacksmith så kan du testa några av våra andra hantverksspel! Populära spel i denna kategori inkluderar Grindcraft och Mr Mine. Du kanske också gillar Papas spel, en rad roliga matlagningsspel från Flipline.

Funktioner

  • Tillverka en rad olika vapen i din smedja
  • Forma, hamra och tillverka dem till högsta kvalitet för bästa chans att lyckas
  • Se hur väl dina vapen fungerar i strid baserat på dina hantverksfärdigheter
  • Fånga byte under striderna som hjälper dig att bygga de finaste vapnen
  • Köp olika tillbehör och föremål för dina hantverksbehov

Utvecklare

Jacksmith är utvecklat av Flipline Studios.

Utgivning

Spelet släpptes 2012 som en Flash-webbläsarspel.

Plattform

Webbläsare (stationär och mobil)

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons