Logga CrazyGames.se

Lhama Clicker

Betyg:
8.8
(20,662 röster)
Utvecklare:
Euclides
Utgiven:
april 2023
Senast uppdaterad:
maj 2023
Teknik:
HTML5 (Unity WebGL)
Plattformar:
Browser (desktop, mobile, tablet), Android, Steam
Klassificering:

Llama Clicker är ett klickspel där du multiplicerar lamapopulationen genom att klicka och ha igång processen. Skapa en oändlig mängd lamor och lås upp roliga skins, hattar, bakgrunder och prestationer. Kan du låsa upp allt och besegra spelet?

Så här spelar du

Tiden för lamor har kommit

Så du skapade en biljon capybaras till världen i Capybara Clicker, och nu vill du balansera böckerna med lamor? Vi förstår. Om det är något vi vet med säkerhet är det att det inte finns tillräckligt med lamor i världen.

Skapa lamor med ett klick

Ditt uppdrag i Llama Clicker är att snabbt växa lamapopulationen genom att klicka och automatisera lama-produktionen. Du kan öka produktionen genom att uppgradera antalet lamor som produceras genom klickning och mängden som genereras genom automatisering.

Låt populationen explodera

Du kan köpa olika uppgraderingar för att skapa en lamapopulationsexplosion och skapa ett lama-uppror som världen desperat behöver. Du kan köpa gårdar, stall, fabriker, banker och mycket mer, allt för att öka antalet lamor! Du kan också låsa upp högre nivåer av klickkraft när du gör framsteg, vilket ger dig mer sötma per klick.

Utrusta din lama med de finaste trådarna

Med rikedom kommer möjligheten att utrusta din lama med de finaste detaljerna och det är egentligen vad det här spelet handlar om, inte sant? Du kan hitta en rad söta hattar, snygga skinn och olika bakgrunder för att matcha dina estetiska val. Ju fler lamor du skapar, desto fler kosmetiska föremål låser du upp och desto fler prestationer får du.

Funktioner

  • Skapa en oändlig mängd lamor
  • Köp uppgraderingar för att öka produktionstakten
  • Lås upp olika snygga skinn, söta hattar och bakgrunder
  • Nå milstolpeprestationer

Release Datum

April 2023

Utvecklare

Euclides gjorde detta spel.

Plattformar

  • Webbläsare (stationära och mobila enheter)
  • Steam

Senast uppdaterad

May 11, 2023

Annons
Google Play LogoSteam Store Logo
Annons
Annons
Annons
Annons