Mahjong Classic

20,675
betyg
8.1

Testa din logik och färdigheter i Mahjong Classic-spelet. Mahjong Classic låter dig spela detta legendariska och ikoniska brädspel direkt i din webbläsare! Detta är ett av de allra bästa favoritbrädspelen och du kan ha timmars kul med att försöka slå ditt allra bästa poäng. Spelet är enkelt: du behöver matcha par av samma bricka, för att få bort alla brickor från spelplanen.

Det här kan låta enkelt, men du måste arbeta logiskt och ta bort brickor uppifrån och ner. Brickorna har några fantastiska kinesiska symboler och ikoner och utformningen av den här webbläsarversionen är helt enkelt vacker. Försök att ta bort brickorna så snabbt som möjligt och se vad som är den snabbaste tiden du kan registrera!

Spelbakgrunden ser fantastisk ut och brickorna ser också äkta ut. Denna webbläsarversion tillåter användare att njuta av spelet i detalj. Dessutom är spelmekaniken enkel att förstå - använd musen för att klicka på de olika brickorna och försök matcha dem.

Om du har fastnat, finns det en ledtrådsfunktion - denna visar nästa tillgängliga drag. Alternativt kan det senaste steget som gjordes sist ångras. Detta betyder inte att du kan fuska, men användarvillkoren och tipsen hjälper mycket om du inte hittar några möjliga drag.

Totalt måste du försöka behärska 144 brickor spridda över 5 olika lager. Det här kan låta enkelt, men utmaningen är svår och du kommer att krossa dina hjärnor och försöka tänka på nästa möjliga drag. Prova och behärska Mahjong klassiska spel idag och se hur snabbt du kan slutföra pusslet.

Utgivningsdatum

April 2018

Funktioner

  • Ett klassiskt Mahjong-spel
  • 144 brickor i 5 lager
  • Grön bakgrund med en bambubild
  • Du kan ångra drag och använda tips

Plattform

Webbläsare (stationär och mobil).

Walkthrough Video

Kontroller

Vänsterklick för att välja en bricka.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons