Logga CrazyGames.se

Mahjong Classic

30,683
betyg
8.1

Mahjong Classic är ett gratis mahjongspel med traditionella regler och brickor. Detta klassiska och ikoniska spel sätter din logik och dina minneskunskaper på prov. Det finns inga tidsgränser eller begränsningar, du kan luta dig tillbaka och njuta av ett avkopplande mahjongspel online i din egen takt.

Hur du spelar Mahjong Classic

Grupper av brickor

Mahjong är ett utmanande pusselspel med 144 brickor som är indelade i tre färger. De primära färgerna är:

  • Punkter - funktionella cirklar
  • Bamboo - karaktärsdrag
  • Tecken - visar kinesiska tecken

I den här versionen av Mahjong Classic kommer du också att märka en blandning av heders- och bonusbrickor, som t.ex. blomsterbrickor och drakbrickor.

Många av brickorna ser likadana ut men har små visuella skillnader. Du måste hålla huvudet skarpt och fokusera på att upptäcka skillnaderna för att hitta identiska bitar som passar ihop.

Matchande brickor

Det som gör mahjong komplicerat är att man inte kan flytta pjäserna om båda sidorna är blockerade. Det betyder att du bara kan matcha mahjongbrickor med minst en av deras vänstra eller högra sidan som är fri. Det hjälper att börja från toppen av högen och arbeta sig neråt.

Användning av ledtrådar

Om du fastnar, har Mahjong Classic oändliga tips och du kan blanda brädet när som helst. Detta är en uppfriskande förändring jämfört med mahjongspel som lägger till tidsgränser och inte har några tips. Du kan verkligen ta dig tid att tänka på dina drag i det här pusselspelet.

Fler spel som detta

Mahjong Classic är ett utmärkt val om du vill spela ett originellt spel med mahjong solitaire. Det finns dock många fler titlar att välja mellan i vår gratis mahjong spel samling. Du kan spela alla dessa spel gratis online i din webbläsare. Andra populära spel är bland annat Mahjong Connect, Mahjong Alchemy, och Mahjong Dark Dimensions.

Funktioner

  • En blandning av lämpliga grupper av brickor.
  • Avslappnad takt när du spelar - inga tidsgränser
  • Oändliga tips och blandningar för att hjälpa dig
  • Ren, skarp grafik med bra ljudeffekter

Utgivningsdatum

April 2018

Plattform

Webbläsare (dator och mobil).

VANLIGA FRÅGOR

Fungerar Mahjong Classic på mobilen?

Ja, du kan spela Mahjong Classic på din mobila enhet!

Vad är reglerna i Mahjong Classic?

Matcha identiska brickor för att få bort dem. Du kan flytta alla brickor som inte har vänster, höger eller båda sidorna blockerade av andra brickor.

Är Mahjong Classic bra för nybörjare?

Ja, om du vill lära dig att spela traditionell Mahjong Solitaire är Mahjong Classic ett utmärkt val. Det finns ett oändligt antal tips om du fastnar.

Kontroller

Vänsterklicka för att välja en bricka.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons