Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptäckt
Utforska våra spel som är kompatibla med handkontrollen

3 I Rad Spel

Populära spel

Spela de bästa Match-3-spelen

Om du gillar juveler, godis eller katter kan du stilla din aptit i match-3-arenan. CrazyGames har en omfattande samling av de bästa och nyaste Match-3-spelen på nätet.

Svep Juveler och Godis

Godis är mycket bättre för dina tänder när det är digitalt. Ikoniska spel som Candy Crush introducerade match-3 till en bred casualmarknad. Idag finns det många spin-offs och innovativa nya titlar att spela.

Papa Cherry Saga kommer att tillfredsställa ditt behov av att kombinera söta saker. Det kommer också Cookie Crush 3 göra. Om du letar efter en rolig klubbbaserad bubbelskjutare, behöver du inte leta längre än Candy Bubble.

Juveler och ädelstenar ser ännu vackrare ut i en idealisk värld där de oavbrutet ramlar ner över skärmen. Det är därför vi har juvelmatchspel som Microsoft Jewel. Kolla in också Jewels FRVRoch Jewel Burst för andra varianter.

Matcha och Slå samman

En spännande ny genrekombination har dykt upp där match-3 kombineras med RPG- och försvarsspel-mekanik. Ett av de senaste och mest populära match-3-spelen är Mergest Kingdom, ett spännande sammanslagningsspel där du bygger ett kungarike genom att matcha 3 element. Tower Swap är ännu ett smart spel som använder match-3 för att slå ihop delar och skapa försvar för att stoppa drakar som attackerar ditt slott.


Spela det bästa online 3 I Rad Spel gratis på CrazyGames, ingen nedladdning eller installation krävs. 🎮 Spela Tower Swap och många fler just nu!
Visa Mer