Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Moto X3M 6: Spooky Land

Betyg:
9.2
(264,404 röster)
Utvecklare:
MadPuffers
Utgiven:
oktober 2019
Teknik:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:
Spel
»
Bil
»

Moto X3M 6: Spooky Land Àr den skrÀmmande sjÀtte delen av Moto X3M. Kör din motorcykel genom banor med Halloween-tema fyllda med hinder och möjligheter att göra stunts. Ta dig igenom utmaningarna snabbt för att tjÀna fler poÀng!

Moto X3M 6

MÄlet i Moto X3M 6: Spooky Land Àr att nÄ mÄllinjen pÄ sÄ kort tid som möjligt. Ju snabbare du Àr, desto fler stjÀrnor fÄr du för den nivÄn. Men varje gÄng du dör, förlorar du vÀrdefulla sekunder, sÄ var sÄ snabb du kan. Du kan anvÀnda dina hÄrt förtjÀnade stjÀrnor för att köpa nya motorcyklar och förare, som exempelvis en hÀxa pÄ en moped eller en pumpa pÄ en motorcykel gjord av ben!

SpelnivÄer

Spelet Àr 100% Halloween, med en helt skrÀmmande estetik, frÄn den lÀskiga nattmiljön till spikarna gjorda av ben och den giftigt gröna sörjan! De listiga fÀllorna och banutformningen betyder att du mÄste tÀnka snabbt för att vÀnda din stuntmotorcykel Ät rÀtt hÄll och undvika dödliga överraskningar.

Varje nivÄ har kreativa nya banutformningar som du kommer vara ivrig att prova. Under spelets gÄng introducerar nivÄerna allt knepigare fÀllor och mer komplexa utmaningar. Det finns totalt 22 banor och du kan spela om dem för att utmana dina tidigare rekord och sÀtta ett nytt bÀsta tid.

Moto X3M-serien

Det finns 6 spel i Moto X3M-serien, men 2 och 3 Àr inte lÀngre tillgÀngliga. Du kan spela andra Moto X3M-spel hÀr:

Ledar du efter ett annat slag av motorcykelspel? Det finns massvis med andra motorcykelspel med galna hinder och banutformningar!

SlÀppsdatum

Oktober 2019

Utvecklare

Moto X3M Spooky Land och Moto X3M-serien har utvecklats av MadPuffers.

Plattform

WebblÀsare (dator och mobil)

Kontroller

  • W eller uppĂ„t piltangent för att accelerera
  • A/D eller vĂ€nster/höger piltangent för att luta dig
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons