Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Sandtrix

Betyg:
9.0
(18,508 röster)
Utvecklare:
Markus
Utgiven:
juni 2023
Senast uppdaterad:
januari 2024
Teknik:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Sandtrix Àr ett Tetris-spel med en twist - bitarna förvandlas till sand nÀr de landar. MÄlet Àr att placera block i samma fÀrg sÄ att de bildar en sammanhÀngande fÀrg frÄn vÀnster till höger. NÀr du skapar en horisontell linje av fÀrg försvinner pixlarna och du tjÀnar poÀng.

Hur man spelar

SpellÀgen

Det finns tre spellÀgen att njuta av i Sandtrix. Det första Àr det klassiska Àndlösa lÀget. I detta lÀge rensar du sand i all oÀndlighet tills spelomrÄdet oundvikligen fylls. Allteftersom tiden gÄr ökar hastigheten. NÀr blocken nÄr toppen Àr spelet över.

De andra spellÀgena följer liknande regler men har grundlÀggande skillnader. I spellÀget high-score Àr mÄlet att fÄ högsta möjliga poÀng inom 3 minuter. Förutom det Àr reglerna desamma. I spellÀget clear 40 handlar det precis som namnet antyder - om att rensa 40 rader. Det finns ingen tidsbegrÀnsning i detta lÀge. Se bara till att du inte misslyckas!

Du fÄr en poÀng för varje pixel som rensas i alla spellÀgen. Om du rensar en rad igen innan mÀtaren tar slut kan du nÄ kombinationer upp till 10x.

SvÄrighetsgrad

Det finns tre svÄrighetsgrader i Sandtrix. I det enkla lÀget har du hela spelutrymmet att placera dina block pÄ och hastigheten Àr normal. DÀremot ökar hastigheten i de medelsvÄra och svÄra svÄrighetsgraderna och det tillgÀngliga spelutrymmet begrÀnsas. Det svÄra lÀget Àr sÀrskilt utmanande. Vi rekommenderar starkt att du stannar kvar pÄ den första svÄrighetsgraden ett tag innan du försöker dig pÄ de andra.

Om Sandtrix

Sandtrix Àr Àven kÀnt som Sandtris, Setris och Sand Tetris, bland andra namn. Det beror delvis pÄ att spelet har blivit viralt under olika namn pÄ TikTok och andra sociala plattformar. Det kan tyckas motverka syftet med Tetris att bitarna förvandlas till sand, men ju mer du spelar desto mer inser du de mindre detaljerna om hur varje form landar och lÀr dig att maximera varje bit mer effektivt.

Fler spel som detta

Om du gillar att spela nya och spÀnnande pussel, kolla in vÄr kompletta samling av pusselspel. Det finns ocksÄ gott om spel med Tetris-tema att kolla in. För ett annat nytt och roligt pussel, kolla in Tower Swap.

Utgivningsdatum

Juni 2023

Utvecklare

Markus utvecklade Sandtrix.

Plattform

WebblÀsare (stationÀr och mobil)

Senast uppdaterad

Feb 16, 2024

Spelvideo

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons