Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Slice Master

Betyg:
8.0
(60,915 röster)
Utvecklare:
PlayCalm
Utgiven:
april 2024
Teknik:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Slice Master Àr ett avslappnat enpersonsspel vars mÄl Àr att skÀra upp allt som syns, nÀstan allt Ätminstone. Detta enknappsspel drivs av precision, timing och bedömning för att fÄ en hög poÀng. Flygande knivar Àr vanligtvis ett nej-nej, men i detta spel Àr de det enda sÀttet att avancera till nya blad och skinn.

Hur man spelar Slice Master

Slice Master Àr ett enknappsspel som styrs med mellanslagstangenten pÄ ditt tangentbord eller genom vÀnsterklick pÄ musen. All kontroll ligger i denna enkla rörelse. Spelet har en ASMR-kvalitet, och det konstanta skivandet har ett mÀrkligt lugnande ljud.

MÄlet Àr enkelt: skiva upp allt du ser: frukt, former, vÀggar, möbler och mycket mer. Du kan skÀra de flesta saker, men lÀgg inte till den vita vÀggen pÄ din lista - den fungerar bara som material för att hÄlla kniven.

PÄ vÀgen kommer du att fÄ möjlighet att shoppa och anvÀnda de samlade mynten för att köpa föremÄl som skarpare blad, svÀrd, klubbor och mycket mer.

Tips

  1. HÄll dig borta frÄn rosa metallformer med taggar. De Àr för starka för din kniv och kommer skicka dig direkt till början av omgÄngen.
  2. TrÀffa det korrekta numeriska mÄlet vid slutet av varje nivÄ för att multiplicera dina poÀng med mÄlets nummer och öka din poÀngsumma.

Utgivningsdatum

April 2024

Plattform

WebblÀsare (dator och mobil)

Fler spel liknande detta

Om avslappnade spel Àr din grej kan du hitta massor av dem i vÄr kategori för avslappnade spel. Prova en klassiker som Bubble Shooter Classic eller ett klurigt ordspel som Text Twist, och om du verkligen vill vara Àventyrlig kan du försöka slÄ Google i Google Feud. LÀttsamt spel och en utmaning som krÀver skÀrpa gör det till det perfekta tidsfördrivet pÄ eftermiddagen.

Spelvideo

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons