Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

The Impossible Quiz

Betyg:
8.7
(76,647 röster)
Utgiven:
januari 2023
Teknik:
Flash (emulated)
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

The Impossible Quiz Àr ett onlinequizspel som Àr... NÀstan omöjligt. FrÄgorna Àr alla svÄra att svara pÄ och krÀver lateralt tÀnkande. Det finns 110 frÄgor att ta sig igenom och du har bara tre liv, sÄ se till att du Àr redo att tÀnka kreativt!

SÄ hÀr spelar du

GrundlÀggande

Det finns bara ett korrekt svar, sÄ klicka pÄ ett av de fyra svaren och hoppas att du tÀnker tillrÀckligt lateralt för att fÄ det rÀtt. Vissa av svaren Àr mycket abstrakta, men du har sju pass för att klara vissa frÄgor. Alla dessa pass krÀvs dock för att klara frÄga 110, som Àr den sista frÄgan.

The Impossible Quiz handlar inte bara om att svara pÄ absurda frÄgor. Det finns logiska pussel utspridda i hela spelet som fÄr dig att tÀnka utanför boxen ocksÄ.

Svar

Om du inte kan lista ut svaren och behöver extra hjÀlp, se vÄr genomgÄngsvideo nedan. Flera svar kommer komplett med en tickande tidsinstÀlld bomb för att lÀgga till Ànnu mer press medan du kÀmpar för att svara.

Liknande spel

Se vÄra frÄgesportsspel för mer utmanande frÄgor. Om du gillade The Impossible Quiz kanske du ocksÄ vill bevisa att du inte Àr en idiot i The Idiot Test, en annan rolig klassiker frÄn Flashs gyllene era.

Utvecklare

The Impossible Quiz Àr gjort av Splapp-me-do, ett kreativt geni som du kan följa pÄ Twitter.

SlÀppdatum

The Impossible Quiz slÀpptes ursprungligen 2007 som ett online Flash-spel. Spelet slÀpptes sedan pÄ nytt med HTML5 2019.

Plattform

WebblÀsare (desktop och mobil)

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons