Logga CrazyGames.se

Weaponsmith Idle

18,667
betyg
9.3
Developed by  Neko

Weaponsmith Idle är ett tomgångsspel där du spelar som en nybliven smed, som startar upp en smidesverksamhet. Bygg upp och expandera din vapensmedsverksamhet genom att förädla med de allra bästa resurserna.

Funktioner

Öka din gruvkapacitet

Börja med att uppgradera din gruva, ugn och vapenproduktion - för att automatiskt tjäna resurser och guldmynt. Använd dessa resurser och valuta för att uppgradera olika aspekter av din produktion.

Utforska nya resurser och material

Du kan klicka på ikonerna för att byta till nya resurser när du har uppnått din förmåga. Byt dina gruvor till järn och din svärdssmed till dolkar och andra vapen för att diversifiera!

Uppgradera din verksamhet för ökad effektivitet

När du har uppnått vissa milstolpar kan du uppgradera varje kontaktpunkt i ditt smidesföretag. Du hittar uppgraderingar som ökar dina försäljningsintäkter, minskar kostnaderna och mycket mer.

Utöka din kapacitet för att utveckla verksamheten

Det är dags att skala upp din verksamhet. Du har gått från en blygsam början som ensam vapensmed, till en vapentillverkningsmaskin. Nu kan du lägga till ytterligare ugnar, gruvor och vapen för att öka din produktion.

Fler spel som detta

Bläddra bland våra inkrementella- och frånvarande spel för mer! En populär idle clicker för tillfället är Planet Clicker 2. Andra populära frånvarande spel är Idle Mining Empire och Forest Clicker.

Utgivningsdatum

Februari 2022

Utvecklare

Weaponsmith Idle är tillverkad av Neko.

Plattform

Webbläsare (dator och mobil)

Kontroller

Använd vänster musknapp för att börja skapa vapen.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons