Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Weaponsmith Idle

Betyg:
9.3
(21,056 röster)
Utvecklare:
Neko
Utgiven:
februari 2022
Teknik:
HTML5 (Unity WebGL)
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Weaponsmith Idle Àr ett tomgÄngsspel dÀr du spelar som en nybliven smed, som startar upp en smidesverksamhet. Bygg upp och expandera din vapensmedsverksamhet genom att förÀdla med de allra bÀsta resurserna.

Funktioner

Öka din gruvkapacitet

Börja med att uppgradera din gruva, ugn och vapenproduktion - för att automatiskt tjÀna resurser och guldmynt. AnvÀnd dessa resurser och valuta för att uppgradera olika aspekter av din produktion.

Utforska nya resurser och material

Du kan klicka pÄ ikonerna för att byta till nya resurser nÀr du har uppnÄtt din förmÄga. Byt dina gruvor till jÀrn och din svÀrdssmed till dolkar och andra vapen för att diversifiera!

Uppgradera din verksamhet för ökad effektivitet

NÀr du har uppnÄtt vissa milstolpar kan du uppgradera varje kontaktpunkt i ditt smidesföretag. Du hittar uppgraderingar som ökar dina försÀljningsintÀkter, minskar kostnaderna och mycket mer.

Utöka din kapacitet för att utveckla verksamheten

Det Àr dags att skala upp din verksamhet. Du har gÄtt frÄn en blygsam början som ensam vapensmed, till en vapentillverkningsmaskin. Nu kan du lÀgga till ytterligare ugnar, gruvor och vapen för att öka din produktion.

Fler spel som detta

BlÀddra bland vÄra inkrementella- och frÄnvarande spel för mer! En populÀr idle clicker för tillfÀllet Àr Planet Clicker 2. Andra populÀra frÄnvarande spel Àr Idle Mining Empire och Forest Clicker.

Utgivningsdatum

Februari 2022

Utvecklare

Weaponsmith Idle Àr tillverkad av Neko.

Plattform

WebblÀsare (dator och mobil)

Kontroller

AnvÀnd vÀnster musknapp för att börja skapa vapen.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons